Najljepši kupaći kostimi sezone ukrašeni su mašnama

Najljepši kupaći kostimi sezone
ukrašeni su mašnama

Ljeto je stiglo, a s njim i planiranje odmora na plaži. Iako su mnogi među nama već iskoristili produženi vikend za kratki odmor i bijeg od gradske vreve, sezona uživanja uz obalu mora tek počinje. Osim planiranja gdje ćemo provesti slobodne dane, odmor na moru podrazumijeva i planiranje garderobe koju ćemo ponijeti sa sobom. Kao nezaobilazan odjevni komad koji će se naći u svakom koferu ističe se kupaći kostim u kojem ćemo provesti najveći dio dana.

Potraga za savršenim kupaćim kostimi nije uvijek jednostavan zadatak, no popularni modni brendovi i brendovi posvećeni kupaćim kostimi u svojim su ljetnim kolekcijama istaknuli pregršt divnih modela među kojima ćemo lako pronaći svoje nove ljetne favorite za plažu. Kao jedan od najšarmantnijih i najpoželjnijih trendi modela istaknuli su se kupaći kostimi s mašnama.

Oysho

Mašne kao it detalje sezone i na plaži

Mašne, jednostavan i šarmantan modni detalj, ove su ljetne sezone ukrasile sve od raskošnih bluza i ženstvenih haljina do kratkih hlača i modnih dodataka. Kao it detalj sezone mašne su se istaknule i kad je riječ o kupaćim kostimima. Jednostavnim modelima mašne donose onaj poseban detalj i efektan izgled, dok na kupaćim kostimima ukrašenim floralnim motivima i točkicama naglašavaju njihov romantičan i zaigrani karakter. Osim što savršeno izgledaju u kombinaciji s neutralnim bojama i najraskošnijih uzorcima, mašne jednako dobro pristaju jednodijelnim i dvodijelnim modelima. U kojim se ljetnim kolekcijama kriju najljepši kupaći kostimi s mašnama?

Hrvatski modni brend A’Marie donosi dva neodoljiva jednodijelna modela s mašnama u nekoliko nježnih boja, dok ih Zimmermann spaja s bogatim nijansama i cvjetnim uzorcima. Kupaći kostimi s mašnama nisu zaobišli ni high street kolekcije – u Mango kolekciji krije se šarmantni točkasti model, dok Oysho donosi klasični dvodijelni badić s trendi pomakom i dodatkom mašna.

Izbor najljepših kupaćih kostima s mašnama donosimo u nastavku!

Najljepši kupaći kostimi s mašnama za ljeto 2020.


A’Marie


Zimmermann


Mango


Oysho


Karla Colleto

Foto: Instagram, A’Marie, Mango, Net-a-porter, Oysho, Zimmermann

Učitati još
Zatvori