Najbolji badići koje možete pronaći na ljetnom sniženju

Najbolji badići koje možete
pronaći na ljetnom sniženju

@sincerelyjules

Sezona godišnjih odmora je i službeno započela. Iza nas nalaze se dva produžena vikenda koje su mnogi iskoristili za bijeg na Jadransku obalu, a ispred nas je dugo toplo ljeto tijekom kojeg će uživanje uz obalu biti omiljeni izbor za nekoliko slobodnih radnih dana. Bilo da ste na korak do godišnjeg odmora ili je ispred vas još nekoliko radnih tjedana, kovčeg s najudobnijim komadima zasigurno je već spreman za bijeg od užurbane svakodnevice. Unutar njega, osobito ako ste se odlučili za odmor na jednoj od predivnih hrvatskih ili svjetskih plaža, kupaći kostim nezaobilazan je dio najležernije i najugodnije garderobe.

Mango

ODLIČNI BADIĆI NA LJETNOM SNIŽENJU

Uz klasične silute i neutralne boje, nova sezona donijela je nove modele i trendove. Od kupaćih kostima u itbojama sezone do onih ukrašenih detaljom vezanja, volanima i izvezenim motivima, s off the shoulder siluetom ili linijama koje stvaraju duboki otvor na leđima, unutar novih badića obojenih trendovima ljetne sezone svatko će pronaći nešto za sebe. Izbor je lakši tim više jer su počela velika ljetna sniženja koja su brojne high street modele “ukrasila” još pristupačnijim cijenama.

Svi oni koji su shopping kupaćeg kostima odgađali do zadnjeg trenutka neće požaliti jer među brojnim sniženim modelima lako je pronaći savršeni badić za svaku ljetnu garderobu. Čak i ako ove godine niste imali u planu svojoj kolekciji dodati novi badić, neki modeli su, uz sniženje, jednostavno predobri da bi ih propustili.

MANGO

Mango

H&M

H&M
H&M
H&M
H&M

OYSHO

Oysho
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho

Foto: H&M, Mango, Oysho

Učitati još
Zatvori