Fokus na: Trendi kupaći kostimi koji laskaju svakoj figuri

Fokus na: Trendi kupaći kostimi koji
laskaju svakoj figuri

Kupaći kostimi oduvijek su bili jedan od najmrskijih komada na shopping listi, a pronalazak savršenog modela u kojem ćemo se osjećati ugodno gotovo možemo nazvati modnom urbanom legendom unutar ljetnog ormara. Upravo smo zato novo izdanje modne rubrike Fokus na odlučile posvetiti kupaćim kostimima koji laskaju svakoj figuri i u kojima ćete se osjećati ugodno i izgledati odlično!

Kupaći kostimi s kojima ne možete pogriješiti

Nova sezona i njezini trendovi koji su ponovno popularizirali retro siluete i jednodijelne modele znatno su olakšali cijeli proces potrage za idealnim kupaćim kostimom za ljeto ispred nas i godišnji odmor na predivnim plažama. Osim što donose osvježenje nakon sezona vladavine bikini modela s trokutastim gornjim dijelom i slip donjim dijelom koji se veže na bokovima, i jednodijelni modeli i retro siluete donose krojeve koji laskaju svakoj figuri, ističu njezine najbolje dijelove i naglašavaju ženstvenost tijela.

Spoj povratka dobrih starih modela i sve populatrnijeg online shoppinga koji isključuje lošu rasvjetu unutar većine garderoba, biranje i isprobavanje kupaćih kostima učinit će ugodnijim iskustvom.

Od jednostavnih linija, neutralnih boja i grafičkih uzoraka do kupaćih gaćica visokog struka i debljih naramenica, u nastavku smo za vas izdvojili modele s kojima ne možete pogriješiti.

Fokus na: minimalizam

Najvažnije i najjednostavnije pravilo u odabiru svestranog kupaćeg kostima koji laska svakoj figuri je jednostavnost. Oštre linije, neutralne i zagasite boje te klasične siluete stvaraju jednostavne kupaće kostime koji će prekriti sitne nedostatke, istaknuti liniju tijela i preplanuli ten i u kojima ćete se, najvažnije, osjećati ugodno i nesputano.

Hunza G
H&M

Fokus na: retro siluete

Retro siluete kroz svoje klasične linije, neutralne boje i jednostavne uzorke, gaćice visokog struka i jednodijelne modele s naborima slave žensko tijelo i stvaraju modele koji prate liniju tijela, ističu njegove najbolje dijelove i donose šarmatni ljetni look inspiriran prošlim vremenima.

H&M

Fokus na: klasične jednodijelne modele

Klasičan jednodijelni kupaći kostim, na veselje mnogih, vratio se na police dućana i istaknuo kao jedan od najpopularniji ljetnih trendova. Iako je zadržao jednostavnost klasičnog kroja, nova sezona produbila je njegov izrez na leđima kojim mu je dala trendi prizvuk. U sportskom ruhu ili obojen jarkim bojama, jednodijelni kupaći kostim ove ćemo godine s razlogom redovito viđati na hrvatskim i svjetskim plažama.

Haight
H&M

Foto: Instagram, H&M, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori