Minimalistički kupaći kostimi koje jedva čekamo nositi

Minimalistički kupaći kostimi koje
jedva čekamo nositi

Inspiraciju za More Beachwear kolekciju smo ovaj put potražile u igri boja birajući nijanse i tonove zagasitih ali solarnih boja. Posebnu pažnju kao i do sada posvetili smo kvaliteti naših materijala koji su ugodni i blagi na koži i daju poseban sjaj (svjetlo) bojama. Otud i naziv kolekcije LUMIERE DU SOLEIL.

Bajkovita kampanja snimljena u Rovinju

Kampanja More Beachwear 2022. je snimljena  u Grand Park Hotelu u Rovinju, gdje se nalazi i naš flagship store ‘More Concept Store’ u kojem je kolekcija kupaćih kostima ove godine obogaćena  svilenim i lanenim kimonima, kaftanima i pareima od lagane svile i “voile”pamuka, rađenih u istim bojama kupaćih. U kolekciji kupaćih kostima predstavljamo raznolik izbor modela od kojih većina ima mogućnost nošenja na dvije strane različitih boja, svi se modeli mogu kombinirati zasebno /mix and match/ kako bi omogucili ženama da pronađu što bolji ‘fit’ ili kombinaciju koja najbolje pristaje njihovom tipu tijela. 

Naš je fokus i dalje usmjeren na beskompromisnu kvalitetu, bezvremensku i klasičnu ljepotu i održivu proizvodnju u Hrvatskoj. Sve proizvode sa fotografija možete pronaći na webu.

Modeli: Suzana Horvat i Ivana Vukušić

Foto: Matkovic&Vild

Preporuka

Zatvori