Ova high street verzija slavnih manolica stalno se rasprodaje

Ova high street verzija slavnih
manolica stalno se rasprodaje

Stil koji volimo: Nika Matić

Nakon što im je vječnu slavu osigurala Carrie Bradshaw u planetarno popularnoj seriji Seks i grad, cipele s kristalnom kopčom s potpisom Manola Blahnika, poznatije i kao manolice, ne prestaju osvajati modnu publiku. U posljednjih nekoliko sezona, čini se, ponovno su na vrhuncu popularnosti, a s obzirom na visoku cijenu, njima su se s vremenom počeli inspirirati i high street brendovi, koji su odlučili predstaviti i svoje, cijenom pristupačne verzije ovih ikoničnih cipela.

Ove sezone, svoju interpretaciju manolica ima poznati high street brend iz Inditex grupe, Uterque, koji je predstavio nekoliko bestseller modela u različitim bojama. Zaštitni znak im je naravno ukrasna kristalna kopča, a modeli variraju između natikača na visoku petu i slingback salonki.

Novim modelima nije trebalo dugo da se u potpunosti rasprodaju, a sve nove zalihe koje stižu, u roku jednog dana postaju sold out. Brend najavljuje da će ih uskoro ponovno vratiti u prodaju, pa ako imate neku posebnu prigodu u kojoj biste ih voljele nositi, u nastavku vam donosimo te predivne modele između kojih možete birati.

Učitati još
Zatvori