Bunde od umjetnog krzna iz Zare koje su nam na wishlisti
Bunde od umjetnog krzna iz Zare koje su nam na wishlisti

Bunde od umjetnog krzna iz Zare
koje su nam na wishlisti

Studeni je mjesec u kojem se pripremamo za zimske outfite i ulažemo u statement komade. Za razliku od ljeta u kojem nam je važno da smo ugodno obučeni, zimi slažemo slojevite kombinacije koje su maštovite i razigrane. Svjedočimo povratku brojnih trendova koji su se nosili u određenim modnim razdobljima, ali onaj o kojem svi imaju mišljenje je povratak krznenih bundi. Naravno, riječ je o umjetnom krznu, a predimenzionirane krznene bunde su stigle u Zaru i nama se sviđaju.

Krznene bunde nosimo ove zime od jutra do večeri

Povijest ovih bundi je većini poznata i zapravo su nastajale od pravog krzna dugi niz godina. No, vremenom su se ljudi osvijestili, a moda postala angažirana i prestala iskorištavati životinje u estetske svrhe pa danas svjedočimo vrhunskim bundama od umjetnog krzna. Jednako su tople i kvalitetne kao one od pravog i odličan su saveznih za hladne zimske dane.

Ponuda je raznolika, a ove sezone možete biti hrabri i odlučiti se za model u boji. No, za one vjerne minimalizmu, prisutni su modeli u crnoj i smeđoj varijanti. Predlažemo ih nositi na traperice, chunky čizme i pulovere. Odlično će se uklopiti kao topli dodatak na pletene haljine, a možete ih kombinirati i na tenisice. Kada govorimo o večernjim kombinacijama onda će ove bunde podići svaki outfit i učiniti ga elegantnim i svečanim. Ne postoji prigoda u kojoj ne možete nositi krznenu bundu, a modeli iz Zare su savršeno dizajnirani i cjenovno pristupačni i kao takvi odličan zimski odabir.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori