20 odličnih kratkih kaputa za prve toplije dane i prijelazno razdoblje

20 odličnih kratkih kaputa za prve toplije
dane i prijelazno razdoblje

Iako zima još uvijek traje, a snježne padaline iznenade nas svaki tjedan već polako razmišljamo o toplijim danima. Prijelazno razdoblje često nam zadaje modne nedoumice i teško je izabrati prikladno pokrivalo za promjenjive vremenske uvjete.  Kratki kaputi idealni su baš za takve dane kad niste sigurni što vas čeka poslijepodne ili pak navečer kada sunce zađe. Dovoljno topli, a opet prozračni savršen su izbor za sezonu pred nama. Kombinacije koje ćete nositi od jutra do večeri, kratki kaputi će dodatno zaokružiti, a najbolje modele potražite u nastavku.

Kratki kaputi odličan su izbor za promjenjivo vrijeme

Kratki kaputi koji podsjećaju na duže blejzere, poznate trendseterice već su prošetale ulicama svjetskih metropola. Upravo taj model istaknuo se kao jedan od najpoželjnijih za novu sezonu. Jednostavni krojevi i čiste linije obilježile su nove kolekcije omiljenih brendova. Što se boja tiče, prevladavaju neutralni tonovi, karirani uzorak i životinjski print. Vezanje, kopčanje ili zip zatvaranje? Na vama je da odlučite jer kratki kaputi ove godine zaista su raznoliki. Ako volite nositi suknje i kraće haljine, dužina do pola bedra biti će idealna.

Ležerne kombinacije s hlačama odlično se slažu s kraćim modelima kaputića koji će dodatno naglasiti liniju. Posebno nam se sviđaju ženstveni, strukitrani krojevi kojeg jako vole ljubiteljice romantičnog i elegantnog stila. Kratki kaput je onaj komad bez kojeg je kvalitetna garderoba nezamisliva. Nositi ga možete već sada na toplo pletivo i šal, a s prvim proljetnim danima na ulicu jednostavno nećete izlaziti bez njega. Šarmantno prebačen preko ramena ili pak propisno odjenut, poigrajte se osmišljavanjem prvih lookova za toplije dane.

20 izvrsnih high street modela

H&M

H&M

H&M

H&M

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

Mango

Mango

Mango

Mango

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Foto: H&M, ZARA, Mango, Reserved, Stradivarius

Učitati još
Zatvori