Kratki kaputi u 30 modela koji će biti savršena nadopuna vašem svakodnevnom stilu

Kratki kaputi u 30 modela koji će biti savršena nadopuna vašem svakodnevnom stilu

Jesenska sezona donosi nepredvidljivo prijelazno razdoblje koje dolazi sa sve hladnijim danima i brojnim dilemama unutar ormara. Iako još uvijek uživamo u sunčanim danima i ugodnim temperaturama, jutra, večeri i sjenoviti dijelovi ulica donose svježinu u zraku koja nerijetko traži dodatni sloj unutra naših jesenskih kombinacija. Uz slojevito odijevanje koje je postalo sinonim za jesenske dane, tajna uspješne garderobe za ovo nepredvidljivo doba i kombinacija u kojima vas ništa ne može iznenaditi ili zateći nespremne krije se u jednom odličnom kaputu.

Između najtoplijih zimskih kaputa i lagane traper ili bomber jakne, smjestilo se bezbroj različitih modela koji će savršeno odgovoriti na izazov sve hladnijih dana. Najelegantnije izdanje savršenog jesenskog ogrtača pronaći ćemo u kratkom kaputu.

Kratki kaputi kao savršeni dodatak jesenskim kombinacijama

Kratki kaputi koji podsjećaju na duže blejzere, poznate trendseterice već su prošetale ulicama svjetskih metropola. Upravo taj model istaknuo se kao jedan od najpoželjnijih za aktualnu sezonu. Jednostavni krojevi i čiste linije obilježile su nove kolekcije omiljenih brendova, dok, kada su boje u pitanju, prevladavaju neutralni tonovi i karirani uzorak. Vezanje, kopčanje ili zip zatvaranje? Na vama je da odlučite jer kratki kaputi ove godine zaista su raznoliki.

Ako volite nositi suknje i kraće haljine, dužina do pola bedra biti će idealna. Ležerne kombinacije s hlačama odlično se slažu s kraćim modelima kaputića koji će dodatno naglasiti liniju. Posebno nam se sviđaju ženstveni, strukirani krojevi kojeg jako vole ljubiteljice elegantnog stila.

Kratki kaput je onaj komad bez kojeg je kvalitetna garderoba nezamisliva. Nositi ga možete sada na toplo pletivo i šal, a vratit ćemo mu se i s prvim proljetnim danima. Šarmantno prebačen preko ramena ili pak propisno odjenut, poigrajte se osmišljavanjem prvih lookova za svježe dane, a gdje pronaći najbolje modele, otkrijte u nastavku!

Sezane
Zara
Mango
Mango
H&M
Twinset
Mango
PINKO
Mango
Zara
PINKO
Weekend Max Mara
PINKO
Zara
Twinset
Sezane
Mango
Mango
Mango
Zara
Twinset
Mango
Zara
Twinset
H&M
Mango
Mango
Mango
PINKO

Foto: Instagram, H&M, Mango, Pinko, Sezane, Twinset, Weekend Max Mara, Zara

Učitati još
Zatvori