Najbolji modeli kratkih hlača koje su ‘it’ modni detalj za zimu
Najbolji modeli kratkih hlača koje su ‘it’ modni detalj za zimu

Najbolji modeli kratkih hlača koje su
‘it’ modni detalj za zimu

Zima je u znaku razigranih outfita, uzoraka i boja. Ove godine modni naglasak je na stylish kombinacijama koje su hrabre i autentične. Nakon duge ere minimalizma, modni dizajneri su okrenuli kormilo i stvorili kolekcije koje će vas istaknuti u masi. Da biste složili efektne outfite potrebno je uložiti u statement komade koje ćete moći slagati na sve kombinacije. Upravo zbog toga su zimske kratke hlače odličan odabir.

Kratke hlače kao najbolji modni detalj za zimu

Kratke hlače su jedan od modnih detalja koji je imao periode veće i manje popularnosti, a posljednje dvije godine ga često viđamo na street style sceni. Riječ je o komadu koji je jednostavan za nositi i kao takav prilagodljiv za dnevne i večernje outfite. Bilo da je riječ o klasičnom crnom modelu ili pak modelu s pomakom, izgledat ćete trendi. Prisutni su razni krojevi te duži ili kraći modeli, a od boja se nosi sve. Ove godine su u modi kožni komadi pa u tom smislu je preporuka uzeti kratke kožne hlače i kombinirati ih na čizme i kaput.

Jako lijepo će se uklopiti na tenisice i oversized bijelu košulju. Ova zima je puna evenata, događaja i koncerata za koje se potrebno adekvatno srediti. Kratke hlače su odličan izbor jer će na čizme visoke pete ili pak čizme do koljena izgledati vrlo glamurozno. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o hlačama koje se mogu nositi godinama. Omiljeni high street brendovi su dobili razne modele, a mi u nastavku izdvajamo najljepše koje ćete moći nositi na sve.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
VALENTINO
SAINT LAURENT
PATOU
mango
mango
GUCCI
GUCCI
GIVENCHY
BALMAIN
ALAÏA

Foto: Instagram, Zara, Mango, Mytheresa

Učitati još
Zatvori