Kožni šorc je trendi komad koji je zavladao jesenskim garderobama

Kožni šorc je trendi komad koji je
zavladao jesenskim garderobama

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Thérèse H. (@tesshell)

Ako ste posljednjih dana i tjedana zavirile u ponudu modnih trgovina, fizičkih i onih online, niste mogle ne primijetiti jedan veliki jesenski trend koji nam je već pokucao na vrata. Riječ je o odjevnim komadima od kože (uglavnom umjetne), koju ćemo s dolaskom hladnijih dana, ako je vjerovati modnim brendovima, nositi doslovno od glave do pete. Slavna imena s high streeta već su izbacila čitave ‘faux leather’ kolekcije, koje donose atraktivne komade od kože; od košulja i blejzera, pa sve do haljina i suknji. Klasično žensko odijelo tako će ove jeseni zamijeniti ono od kože, a klasične kožne hlače svoju će alternativu pronaći u trendi opciji za jesen 2020. – kožnom šorcu!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CUSTOMMADE (@custommade_official)

Kožni šorc nam je jedan od dražih trendova za jesen

Kožni šorc multifunkcionalan je odjevni komad za jesen koji će funkcionirati u niz prigoda, a najbolje od svega je što se može nositi već sada, u posljednjim danima ljeta uz druge lepršave komade i tenisice i sandale, dok će u zimskoj varijanti savršeno funkcionirati uz tamne grilonke, gležnjače i visoke čizme.

Ponudom modnih trgovina proteže se jedan naročiti model kožnog šorca, a to su paper bag hlačice od umjetne kože, koje imaju šire nogavice i stegnute su u struku. Ako poželite kombinirati svoj kožni šorc u maniri svjetskih trendseterica, pun pogodak postići ćete njegovim spojem s bijelim košuljama predimenzioniranih kragni. Uniforma je to za jesen koju ovih dana viđamo posvuda!

Zara
Zara
Zara
Saint Laurent (Net-a-Porter)
Self-Portrait (Net-a-Porter)
Nasty Gal
Nasty Gal
Guess
IRO Paris
IRO Paris
H&M
H&M
Alaïa (Net-a-Porter)
Balmain

Foto: Instagram, Net-a-Porter, H&M, Zara, Nasty Gal, Guess

Preporuka

Zatvori