Kožne torbe s kojima možete ući u novu sezonu

Kožne torbe s kojima možete
ući u novu sezonu

Nasuprot aktualnim modnim trendovima, smjestili su se bezvremenski klasici ženskih garderoba, a u njih svakako uvrštavamo i kožne torbe. Kožna torba jedan je od onih komada u koji se investira kako bismo ga nosili godinama, pa bi njen dizajn trebao biti podjednako nosiv danas, kao i nekoliko godina kasnije, a opet dovoljno zanimljiv i privlačan da spremno konkurira naletu novih trendova.

Nadolazeća modna jesen više no ikad stavlja naglasak na kože torbe i bez obzira na to jesu li od sjajne ili mat brušene kože, za njih bi trebalo pronaći mjesta u ormaru. Kožna torba bit će idealna svakodnevna suputnica većini žena koje su stalno u pokretu i trebaju se moći osloniti na modne dodatke koje nose, u ovom slučaju torbe, jer u njima ipak nose sve što bi im u bilo kojem trenutku moglo zatrebati.


Model od kože svakako je pouzdan, kvalitetan i ono najbitnije dugotrajan, pa za neke kožne torbe znamo reći da su gotovo nepoderive. Spremate li se investirati u jednu takvu torbu u novoj sezoni, već sada donosimo nekoliko high end i high street modela koji su privukli našu pozornost.

 

Chloé

Nico Giani

Wandler

Marni

Nico Giani

Victoria Beckham

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Pinko

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Foto: Net-a-Porter, Mango, Pinko, Zara

Učitati još
Zatvori