Kožne balerinke u dva tona najnoviji su proljetni hit s high street potpisom

Kožne balerinke u dva tona najnoviji su
proljetni hit s high street potpisom

Iz sezone u sezonu, modni brend Uterque osvaja nas svojim kolekcijama modnih dodataka; cipela i torbica.

Ovaj brend već se odavno prometnuo u jedno od najboljih modnih imena koje je Inditex pustio na tržište, a da s razlogom konkurira mnogo popularnijoj Zari, dokaz su odjevni komadi i asesoari koji se ističu ne samo dizajnom, već i kvalitetom. Naravno, i cijene Uterque komada su opravdano više, no na ovaj modni brend uvijek možete računati kada ste u potrazi za odjevnim predmetom ili modnim dodatkom kojeg nećete sresti negdje drugdje – ili posvuda.

Najava za proljeće iz modnog brenda Uterque također ne razočarava – u najnovijoj kolekciji već smo pronašle model balerinki koji će osvojiti srca trendseterica.

Kožne balerinke u dva tona koje su već vrlo tražene

Uterque u novoj kolekciji koja najavljuje trendove za proljeće 2021. predstavlja ovaj chic model kožnih balerinki u dva tona. Ako je vjerovati dosadašnjim kožnim modelima u dva tona koje je Uterque predstavljao prijašnjih godina, i ove balerinke bit će nešto najfinije i najmekše u što noga može uklizati, a osim udobnosti, model plijeni i svojim elegantnim dizajnom. Otvorena peta, meka bež koža i kapica u crnoj boji, te remenčić oko gležnja s ukrasom bisera, kombinacija je u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Ovaj model već je vrlo tražen i stalno se rasprodaje, a nabaviti ga možete na linku.

Foto: Uterque

Učitati još
Zatvori