Baš dobre kožne torbe koje možete pronaći na ljetnom sniženju

Baš dobre kožne torbe koje možete
pronaći na ljetnom sniženju

Visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru, nalazi se praktična torba u koju ćemo lako strpati baš sve što nam može zatrebati tijekom dana. I dok su neki te ključne predmete koje uvijek žele imati nadohvat ruke sveli na minimum, drugi još uvijek baš sve nose sa sobom. Bilo da ste u potrazi za mini torbom za izlaske u koje vam neće stati puno više od ruža i mobitela, cross body modelom srednje veličine koji se uvijek iznova ističe kao jedan od najpoželjnijih modela ili tražite onu veliku i praktičnu dnevnu torbu, proljetne i ljetne kolekcije donijele su raskoš modela među kojima ćete lako pronaći onaj savršeni za svoju garderobu.

U potrazi za savršenom torbom, nebitno o kojem modelu se radilo, uvijek težimo onim svestranim, praktičnim i elegantnim modelima, a kao ne samo najsvestranije, najpraktičnije i najelegantnije, već i kao najisplativije ističu se torbe od prave kože. Za torbu od prave kože svake sezone morat ćete nešto više, zbog čega su velika sezonska sniženja savršena prilika da elegantne torbe od kože koje će se u vašem ormaru zadržati godinama pronađate po pristupačnijim cijenama.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Objavu dijeli Mirjam Flatau (@mija_mija)

Odlične kožne torbe na ljetnom sniženju

Od onih uvijek popularnih i poželjnih klasičnih modela do onih osvježenih trendi bojama i novim ne tako običnim siluetama, kožne torbe iz kolekcija za proljeće i ljeto donijele su savršeni spoj klasičnog i modernog te stvorile modele koje ćete nositi godinama, bez obzira na promjenu sezona i trendova. Najbolje modele koje možete pronaći na ljetnom sniženju izdvojili smo u nastavku.

Uterque
Zara
French Connection
S.Joon
Zara
Asos Design
Uterque
Uterque
Mango
The Row
Mango Violeta
Asos Design
French Connection
Chloe
Mango Violeta
Louise et cie
Zara
Uterque
French Connection
Ratio et Motus
Zara
Uterque
& Other Stories
The Volon
Uterque

Foto: Instagram, Asos, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori