Korzeti su najtraženiji komad sezone
Korzeti su najtraženiji komad sezone

Korzeti su najtraženiji komad sezone

Korzeti su i ove modne sezone ponovno došli pod svjetla reflektora. I dalje su u ulozi isticanja figure, a moderno doba prepoznalo je i njihovu modnu vrijednost. Uskog su kroja i većinom izrađeni od čvrstog materijala koji u prvi plan stavlja gornji dio tijela i vizualno sužava struk.

Korzet se odijeva tako da se na prednjoj strani ili na leđima zateže vezivanjem ili kopča gumbićima ili kukicama. Najčešće se kombinira uz jednostavne traperice i široke cargo hlače, a možete ga isprobati nositi i na oversized košulje ili haljine. Zanimljivo je vidjeti ovaj ženstveni, senzualni dodatak koji se nosi preko odjeće, a pritom ne izgleda ni vulgarno ni nametljivo.

Modna avangarda

Korzet je superpoželjan komad, a mi smo savršene modele pronašli na Instagram profilu brenda Sandra Mademoiselle. Djevojka koja stoji iza brenda je mlada dizajnerica Sandra Mladenović. Prvo što pomislimo kad čujemo pojam Sandra Mademoiselle jesu svakako korzeti. Brend u svojoj ponudi ima intrigantne korzete raznih boja koji nisu namijenjeni isključivom nošenju ispod odjeće već odlično podižu i svaku street style kombinaciju.

Neizostavni komad u ormaru svake trendseterice pretvorit će vas u strastvene zavodnice. U svakom slučaju, tražite li nešto čime ćete moći ostvariti brojne nove kombinacije sa već postojećom garderobom, ovo je detalj s kojim se svakako možete poigrati u dnevnim i večernjim prigodama.

Učitati još
Zatvori