Jednostavan look koji je osvojio Instagram, a stvoren je za visoke temperature

Jednostavan look koji je osvojio Instagram, a
stvoren je za visoke temperature

Ljetne kolekcije istaknule su razigrane trendove koji su u središtu modnog svijeta još jednom istaknuli raskošnu paletu boja, vibrantne uzorke, lagane materijale i prozračne siluete. Spojeni zajedno, oni stvaraju odjevne komade istovremeno ugodne za nošenje i efektne. Iako smo se unutar ljetne garderobe još jednom okrenuli provjerenoj kombinaciji omiljenih klasika i jednostavnih basic komada, najtoplija sezona ove je godine istaknula i nekoliko zanimljivih trendova.

Uz romantične haljine, prozračne košulje i ugodne hlače širokih nogavice, koordinirani setovi, popularno zvani kompleti, vratili su se kako bi u samo dva lagana odjevna komada u trenu osvježiti naš ljetni ormar i stvorili savršeni look.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Alexandra Sage (@alexandra__sage)

I ove sezone nosimo šarmantne komplete

Nakon nekoliko sezona vladavine odijela u bezbroj različitih izdanja, proljetni i ljetni trendovi donijeli su i šarmantne komplete koji klasični blejzer spajaju s mini suknjom, elegantne hlače s košuljom ili jednostavnim topom, a ženstvenu suknju s jednako zavodljivom bluzom. Osim omiljenih klasika spojenih u koordinirane setove koje krasi isti materijal i ista boja, kompleti stavljaju naglasak i na raskošne uzorke koji svaki od kompleta, bilo da se radi o jednostavnom spoju hlače i košulje ili trendi setu koji stvaraju suknja i kratki top, čine još efektnijim i privlačnijim.

Ove godine, kao najpopularnije izdanje šarmantnih ljetnih kompleta istaknuli su se modeli od laganog i prozračnog lana.

Jednostavan, prozračan, svestran i s nekoliko nezaobilaznih izgužvanih linija, lan je tijekom tople sezone uvijek odličan izbor. Ove sezone, klasičan ljetni materijal modni brendovi su iskoristili kako bi uz pomoć njega stvorili neke od najdivnijih proljetnih i ljetnih modela među kojima su se istaknuli i divni koordinirani setovi od lana. Opuštenih krojeva i neodoljivo prozračni što mogu zahvaliti laganoj lanenoj tkanini, u trenu su se istaknuli kao savršeni outfit za vruće ljetne dane i postali novi Instagram favorit.

Kako ih nose popularne trendseterice i gdje pronaći najbolje modele? Otkrijte u nastavku!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Objavu dijeli Brittany Bathgate (@brittanybathgate)

Koordinirani setovi od lana za ljeto 2020.

Le Kesha
Le Kesha
Faithfull The Brand
Sleeper
Faithfull The Brand
Faithfull The Brand
Sleeper
Bondi Born
Faithfull The Brand
Sleeper
Nicholas
Le Kesha
Le Kesha

Foto: Instagram, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori