25 kombinezona za svaki dan koje ćemo nositi cijele zime

25 kombinezona za svaki dan koje
ćemo nositi cijele zime

New York Street Style

Bez sumnje, kombinezon je jedan od najsvestranijih i najefektnijih odjevnih komada u svakom ormaru za kojim ćemo posegnuti u potrazi za brzom i jednostavnom kombinacijom s dozom opuštene elegancije, bilo da se radi o večernjem looku ili dnevnom izdanju. Zimski modni trendovi kombinezon su istaknuli kao jedan od najpoželjnijih komada koji će svoje mjesto lako pronaći u baš svakoj garderobi jer ove sezone izgleda bolje no ikad.

EFEKTNI KOMAD ZA SVAKI ZIMSKI ORMAR

U pregršt različitih modela, boja i materijala, kombinezoni su se još jednom istaknuli kao onaj jedan savršeni komad u zimskom ormaru u kojem se krije cijela efektna dnevna ili večernja kombinacija, a uz koji će nam trebati tek nekoliko modnih dodataka.

New York Street Style

Među najpoželjnijim kombinezonima ove sezone još jednom su se istaknuli jednostavni modeli u crnoj boji kao klasični izbor s modernim pomakom koji će jednako dobro izgledati u dnevnom poslovnom i elegantnom večernjem izdanju. Uz crni kombinezon kao moderni klasik, zimska sezona istaknula je još nekoliko divnih modela koji će biti odličan izbor za svaki dan.

Inspirirani sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, kombinezoni od trapera i samta sa širokim ili trapez nogavicama donose trendi zaokret za zimsku sezonu u kojem ćemo pronaći onaj istovremeno svestranu kombinaciju za svaki dan, ali i efektni look koji neće proći nezamijećeno. Uz retro šarm samt i traper kombinezona, zimski trendovi donijeli su i modele inspirirane minimalističkim stilom koje su obojali neutralne boje, dok se onaj neočekivani pomak krije u oversized ili asimetričnim krojevima.

NAJBOLJI KOMBINEZONI ZA ZIMSKE DANE

Kao efektni komad u kojem se krije cijeli look ili u spoju s dolčevitom il košuljom ispod ili toplim kardiganom prebačenim preko, svaki zimski ormar trebat će barem jedan kombinezon. Najbolje modele iz aktualnih kolekcija izdvojili smo u nastavku.

Sezane

Sezane

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

H&M

H&M

H&M

Emilia Wickstead

Philosophy di Lorenzo Serafini

Ulla Johnson

Ganni

Anna Mason

Farrow

Paloma Wool

Uterque

Foto: Instagram, H&M, Mango, Need Supply, Net-a-porter, Sezane, Uterque, & Other Stories

Učitati još
Zatvori