37 kombinezona idealnih za ljetovanje

37 kombinezona idealnih za ljetovanje

Još malo i pozdravit ćemo se s gradskim ulicama, spremni za ljetovanje. Vjerujemo kako ste već na veliko u planovima, gdje krenuti, što sve obići, s kime podijeliti najljepše ljetne uspomene i koje sve komade pod obavezno spremiti u prtljagu za more. Upravo pakiranje oduzima najviše vremena i rezultira s najviše stresa uoči odlaska na ljetno putovanje, a mi vam predlažemo kombinezone kao neke od najsvestranijih komada koji će vam dobro doći u baš svim prigodama dok ste na ljetovanju. Oni u samo jednom modelu rješavaju većinu odjevnih dilema i ugodni su za nošenje čak i u najvećim ljetnim vrućinama, pogotovo ako su izrađeni od pamuka, lana, viskoze i svile. U koje modele investirati i obavezno ih ponijeti sa sobom na ljetovanje?

KOMBINEZONI ZA VRUĆE LJETNE DANE

Ponuda većine modnih trgovina trenutno vrvi kratkim kombinezonima, poznatim i kao playsuits, koji su idealni za vruće ljetne dane. Osim što su kratki, također su lepršavi i zaigrani i idu na sve. Možete ih nabaciti preko kupaćeg kostima kada dolazite na plažu i s nje odlazite, te ih kombinirati s japankama ili tenisicama i velikim pletenim cekerima. Što su življih printeva, to su upečatljiviji i posebniji.

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

KOMBINEZONI ZA TOPLE LJETNE VEČERI

U večernjim satima, kada vrućine malo popuste, najviše viđamo kombinezone dugih ili 3/4 nogavica. Pojavljuju se na tanke ili deblje naramenice, u raznim bojama i printevima. Ponekad ih detalji poput šarmantnih mašni i volana ističu iz mase, a to i želite; ne tako klasičan kombinezon koji će biti savršen izbor za lagane i zabavne ljetne večeri.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Bershka

Bershka

KOMBINEZONI ZA POSEBNA LJETNA DOGAĐANJA

Možda vas, dok ste na ljetovanju, očekuje neka posebna ljetna prigoda. Primjerice, vjenčanje ili rođendan. Zato je dobro sa sobom ponijeti jedan chic kombinezon koji će vam zamijeniti haljinu i biti jednako konkretan komad za pojaviti se u njemu i u najformalnijem trenutku. Modeli bez naramenica ili na jedno rame vrlo su elegantan izbor, baš kao i vječna klasika u obliku crnog kombinezona.

H&M

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

Bershka

Bershka

Bershka

Massimo Dutti

Massimo Dutti

 

Učitati još
Zatvori