Što odjenuti na ljetno vjenčanje? Imamo 30 odličnih ideja

Što odjenuti na ljetno vjenčanje?
Imamo 30 odličnih ideja

Ljetni mjeseci vraćaju nas opuštenim druženjima, ali i svim onim druženjima iza kojih se nalaze posebne prilike poput vjenčanja, godišnjica, rođendana. Bilo da ste pozvani na vjenčanje jednog od svojih najbližih prijatelja ili obiteljsko slavlje, svaka ljetna svečanost tražit će i jedan svečani dodatak garderobi. Savršeni odgovor na potragu za svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi na sljedeće vjenčanje ili neku drugu ljetnu svečanost u vašem kalendaru donijele su ljetne kolekcije modnih kuća, ali i najnoviji elegantni modeli s potpisom pristupačnijih brendova.

Ljetne kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova donijele su raskoš novih trendova i odjevnih komada među kojima se istaknulo i nekoliko odličnih svečanih opcija. Iako će se haljine istaknuti kao apsolutni modni favorit za svečane prilike, ljetne kolekcije donose pregršt odličnih modela kombinezona, odijela i hlača u kojima ćemo pronaći savršenu alternativu za svaku svečanu prigodu.

Kombinezoni, odijela i hlače za ljetne svečanosti

Baš poput haljine, kombinezon je jednako elegantan i jednostavan izbor koji u jednom odjevnom komadu krije cijelu kombinaciju. Efektni look krije se i u jednostavnom kombinaciji dva odjevna komada koji stvaraju trendi ljetna odijela i komplete. Uz kombinezone, odijela i komplete, kao jedan od savršenih izbora istaknut će se i jedna od najpopularnijih svakodnevnih kombinacija, ali u svom najelegantnijem izdanju – ženstvena bluza i lagane ljetne hlače. Baš kao i haljine, i ovi odjevni komadi za svečane prilike dolaze u pregršt različitih modela koje krasi najpoželjniji trendi detalji, boje i uzorci.

U nastavku donosimo izbor najboljih modela za elegantni look koji nisu haljina, a uz koje sve što će vam trebati za ljetna vjenčanja i druge svečanosti je par udobnih sandala i trendi torba.

The Line by K
Sezane
Mango
Uterque
Mona
MaxMara
Pinko
Sezane
Pinko
Uterque
Mango
Mango
Mona
H&M
Sezane
Sezane
Reformation
Mango
Bottega Veneta
Nicholas
H&M
Massimo Dutti
H&M
Sezane
MaxMara
Mango
Twinset
Dries Van Noten
Twinset
Massimo Dutti
Učitati još
Zatvori