Odjevni komad koji će ove godine zamijeniti haljinu u našem ormaru

Odjevni komad koji će ove godine
zamijeniti haljinu u našem ormaru

laugh_of_artist
@laugh_of_artist

U modnom svijetu, kolekcijama poznatih brendova i našim ormarima, haljine se uvijek ističu kao jedan od najsvestranijih odjevnih komada koji, s dozom elegancije, donose jednostavan odgovor na svakodnevnu potragu za savršenom odjevnom kombinacijom. Iako će se sa sve toplijim danima koje će donijeti proljetna sezona ponovno naći u fokusu, taj vječni modni favorit ove ćemo godine nerijetko zamijeniti s novim favoritom koji, baš poput haljina, u jednom odjevnom komadu krije cijeli look.

S naglašenim cool faktorom i u nekoliko trendi modela, kombinezon će bez sumnje obilježiti modni svijetu u 2020. godini, a taj su trend najavile i kolekcije modnih brendova i neke od najboljih street style kombinacija.

kellouhar
@kellouhar

Moderni i cool it komad koji ćemo obožavati nositi

Svaka sezona nosi svoju verziju kombinezona, komada koji se oduvijek, a osobito u posljednjih nekoliko godina, ističe kao udobnija i praktičnija alternativa ženstvenoj haljini. Iako se kombinezona nismo morali odreći ni za najhladnijih dana, nadolazeće proljećevraćaju raskoš krojeva, silueta, boja i uzoraka koji kombinezon još jednom pretvaraju u zvijezdu sezone.

I dok smo ove zime u svoju garderobu dodali raskošne kombinezone od baršuna, plisiranih nabora ili modele optočene šljokicama koji su se kao efektan party izbor istaknuli u blagdanskoj sezoni, proljeće nas vraća prozračnijim modelima, pastelnim bojama i trendi uzorcima, koži i traperu. Osim što zagasite tonove polako zamjenjuje proljetno šarenilo, neutralni tonovi će biti oni najjednostavniji i najpopularniji izbor koji ćemo, u novim siluetama, prenijeti iz hladne sezone u proljetnu garderobu.

Rouje

Kombinezon je postao toliko popularan komad da se zavukao u svaki dio naše garderobe i istaknuo kao savršeni izbor za baš svaku priliku. Uz jednostavne modele koji stvaraju ležerni dnevni look, kombinezoni su postali savršeni izbor čak i za one najposebnije prilike poput vjenčanja za koje ga, osim uzvanica, biraju i same mladenke.

Kao najpoželjniji model kombinezona za proljetnu sezonu istaknuo se svestrani boiler model koji donosi savršeni spoj ležernog karaktera i elegantnog izgleda. Inspiriran klasičnim radničkim kombinezonom, boiler kombinezon krase stroge linije, gornji dio u stilu košulje i nogavice ravnog ili širokog kroja. U neutralnim ili pastelnim bojama, od finih materijala ili trapera, boiler kombinezon bit će savršeni izbor za jednostavni i efektni svakodnevni look, a jednako dobro izgledat će u kombinaciji s elegantnim modnim dodacima, ali i kao dio ležernog looka unutar kojeg ćemo ih spojiti s omiljenim parom tenisica i praktičnom malom torbom na remenu ili ruksakom.

Tridesetak najboljih modela koje nećete skidati sa sebe tijekom nadolazećih mjeseci izdvojili smo u nastavku.

McQ Alexander MxQueen
H&M
Rouje
Nanushka
COS
Mango
Tibi
Uterque
Ulla Johnson
Citizens of Humanity
Ninety Percent + NET Sustain
H&M
Massimo Dutti
H&M
Massimo Dutti
Maggie Marilyn + NET Sustain
Sea
COS
Rouje
Monse
Sezane
H&M
COS
Rouje
Sea
Zeynep Arcay
Bottega Veneta
H&M
Givenchy
H&M
Stella McCartney

Foto: Instagram, COS, H&M, Mango, Net-a-porter, Rouje, Sezane, Uterque

Učitati još
Zatvori