Traper šorc i košulja – kombinacija koju svi vole

Traper šorc i košulja –
kombinacija koju svi vole

Kao ultimativna ljetna kombinacija nametnula se ona midi haljine, špagerica i pletene torbe, no konkurenciju ovih dana sve više dobiva u spoju košulje (poželjno svilene) i traper šorca.

Šorc visokog struka s nedovršenim rubovima općenito je odjevni komad broj 1 mnogih trendseterica u ljetnim danima. One su mu odlučile dati dodatan cool faktor, ubacivši u kombinaciju košulju. Najbolje je zapravo kada je ona svilena, pa bez obzira na to što ima dulje rukave, bit će dovoljno lagana i prozračna da se u njoj osjećate sasvim ugodno. Lagano zavrnuti rukavi još su jedan način kako zaigrati na kartu looka popularnih blogerica, a u nedostatku svilene, vaša košulja može biti i satenska, lanena ili klasična pamučna.

Nose se romantični uzorci poput točkica i cvjetića i printevi na košuljama općenito su jako popularni. Vjerojatno zato što kombinaciju s klasičnim šorcem čine još zanimljivijom. Klasika je klasika i uvijek je u modi, pa odlučite li se za jednobojnu košulju sasvim jednostavna kroja, također nećete pogriješiti. Malo inspiracije za ljetnu kombinaciju koju svi vole pronađite u nastavku.

Košulja + traper šorc

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori