33 ljetna komada na preklop koje ćemo nositi od jutra do večeri

33 ljetna komada na preklop koje ćemo
nositi od jutra do večeri

Ljetna sezona u modni svijet uvijek unosi pregršt novih i razigranih trendova koji i najjednostavnije dnevne kombinacije čine posebnijim i upečatljivim. Uz raskošnu paletu boja i uzoraka, prozračnih silueta i neobičnih modni dodatak s karakterom, ljeto nas je ove godine vratilo i neodoljivoj jednostavnosti i eleganciji ljetnih klasika. Od male bijele haljine do ženstvenih bluza i lanenog odijela, klasični komadi s modernim pomakom istaknuli su se kao jedan od najpopularnijih i najsvestranijih trendova koji ćemo nositi od jutra do večeri.

Savršeni spoj modernog, klasičnog i trendi pronašli smo u komadima na preklop koji donose savršeni odgovor na svaku ljetnu modnu dilemu.

KOMADI NA PREKLOP SU SVE ŠTO VAM TREBA OVOG LJETA

Too windy ?

Objavu dijeli Frida Becker (@fridabecker)

Spoj elegantne siluete i novih trendova stvorili su moderne komade na preklop koji donose jednostavan izgled primjeren za svaku priliku i kombinaciju. Od ležernih kombinacija za plažu na kojoj ćemo wrap suknju nositi preko kupaće kostima do svečanih prilika koje donosi ljeto i kada će ženstvena wrap haljina ili elegantni wrap kombinezon biti izbor s kojim ne možemo pogriješiti, komadi na preklop su jedino što vam zapravo treba u ljetnoj garderobi.

Od bluza i suknja preko haljina i kominezona do jednog odličnog modela hlača s efektnim wrap detaljom, najbolje modele izdvojili smo u nastavku.

MANGO

& OTHER STORIES

MASSIMO DUTTI

H&M

TOPSHOP

ZARABERSHKA


Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Topshop, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori