Nova kolekcija stigla je u H&M i izgleda odlično

Nova kolekcija stigla je u
H&M i izgleda odlično

H&M2

Ovih je dana H&M krenuo u veliku globalnu kampanju sa svojom najnovijom kolekcijom za tople proljetne dane, a to nam je pružilo priliku da zavirimo u nju i osim sjajnih vizuala također upoznamo nove komade koji će preplaviti police i vješalice H&M-ovih trgovina diljem svijeta.

U reklamnoj kampanji, koja nas vodi na ulice Argentine i Buenos Airesa, pojavljuju se tri top modela: Imaan Hammam, Anna Ewers i Andreea Diaconu, te predstavljaju sve modne trendove koje je H&M pripremio za svoje kupce u proljetno/ljetnoj sezoni.

H&M

H&M3

H&M4

H&M5

H&M6

H&M7

H&M proljeće 2018.

Što se tiče novih komada koje ćemo od sada moći kupovati u H&M trgovinama, proljetna kolekcija donosi nekoliko upečatljivih modela koji će vam uljepšati garderobu za toplije dane. Haljine i bluze otvorenih ramena, komadi s volanim, izvezeni jeans, hlače s printom, prozračne bijele bluze i nekoliko različitih stilova efektnih natikača, kratki su sukus kolekcije koja će bez sumnje biti veliki hit kod publike. U nastavku pronađite 25 komada iz najnovije H&M kolekcije.

hmgoepprod (10) hmgoepprod (11) hmgoepprod (12) hmgoepprod (13) hmgoepprod (14) hmgoepprod (16) hmgoepprod (17) hmgoepprod (18) hmgoepprod (19) hmgoepprod (20) hmgoepprod (21) hmgoepprod (22) hmgoepprod (23) hmgoepprod (24) hmgoepprod (25) hmgoepprod (26) hmgoepprod (27) hmgoepprod (28) hmgoepprod (29) hmgoepprod (30) hmgoepprod (31) hmgoepprod (32) hmgoepprod (33) hmgoepprod (34) hmgoepprod (35)

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori