30 klasičnih kaputa u koje se isplati investirati

30 klasičnih kaputa u koje se
isplati investirati

@emmahill

Prvi zimski dani unutar naših ormara kreirali su novu garderobu koja donosi onaj savršeni spoj elegantnih klasika, udobnih favorita i novih modnih trendova. Uz novitete koje smo već dodali svojoj zimskoj garderobi, a koji će biti naš prvi izbor za one najhladnije dane koje donose tjedni ispred nas, u kolekcijama poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova istaknuli su se oni najtopliji odjevni komadi koji ćemo dodati u svoju garderobu sada i nositi sve do kraja zime.

Uz toplo i meko pletivo te jednostavne, elegantne, udobne i praktične gležnjače kao jedini model cipela koji ćemo zapravo trebati u novoj sezoni, aktualne kolekcije koje nas donose sve što možemo poželjeti i zatrebati u zimskom ormaru kao jedan od ključnih modnih komada i klasika kojima se vraćamo i ove sezone istaknule su klasični kaput.

KLASIČNI KAPUT – SVEVREMENSKI ZIMSKI MODNI FAVORIT

Jednostavan i elegantan, klasični kaput istaknuo se kao jedan od ključnih odjevnih komada u kojima ćemo provesti one najhladnije zimske dane. Uvijek efektan i elegantan odabir, ali i nevjerojatno jednostavan za kombiniranje unutar svakodnevnih kombinacija, bilo da se radi o dnevnim ili večernjim, ležernim ili formalnim, elegantni kaput ove se zime vraća u pregršt novih modela. Iako koloristički ne donose ništa neočekivano i zadržavaju se unutar neutralne palete i kariranih uzoraka, moderni pomak donose im decentni trendi detalji i zanimljive teksture koje im donose različiti materijali ili stvara kombinacija više materijala.

@audreyrivet

Od jednostavnosti crnog kaputa i ženstvene elegancije modela obojenih nježnim bež tonovima do savršenog spoja klasičnog i trendi koji donose karirani modeli, u nastavku donosimo izbor najboljih klasičnih kaputa u kojima ćete provesti nadolazeće mjesece, ali kojima ćete se vraćati i svake nadolazećih godina.

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

Reserved

Reserved

Reserved

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Cos

Cos

Cos

Zara

Zara

Zara

Foto: Instagram, Bershka, Cos, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori