Najšarmantnije haljine u kojima ćemo provesti cijelu proljetnu sezonu

Najšarmantnije haljine u kojima ćemo
provesti cijelu proljetnu sezonu

U samo nekoliko godina, britanski modni brend KITRI osvojio je modni svijet i modne trendseterice koje u njegovim kolekcijama svake sezone pronalaze nove modne favorite. Neki KITRI modeli bili su toliko popularni da je za njih postojala i lista čekanja. Tajna uspjeha ovog brenda krije se u high street cijenama, ali i samom pristupu kreiranju kolekcija koji ga izdvaja i ističe među brojnim high street brendovima.

Njegova osnivačica Haeni Kim odlučila je dizajnirati odjeću koja odgovara njezinim i potrebama svojih prijateljica. KITRI modeli tako ne samo da izgledaju dobro, nego se osoba koja ih nosi u njima dobro i osjeća. Još jedna posebnost ovog britanskog modnog brenda je da svi model dolazi u limitiranom izdanju što znači da morate biti brzi ako ih želite, ali i da ih neće imati svaka druga žena na ulici.

Kako će izgledati KITRI proljeće?

Nakon razigranih modela za jesenske i zimske dane, KITRI je predstavio još jednu odličnu modnu kolekciju u kojoj glavnu ulogu igraju romantične, šarene i neodoljivo ljupke haljine!

KITRI haljine – ljupki modni favorit za proljetnu sezonu

Iako su svoje mjesto pronašle u našim ormarima i tijekom najhladnijih zimskim danima, proljeće će haljine vratite u samo središte modnih trendova i istaknuti kao savršeni izbor za baš svaku priliku – od ležernih kava preko poslovnih sastanaka do ludih izlazaka. Neke od najšarmantnijih modela i ovog proljeća nose KITRI potpis.

U omiljenih krojevima i efektnim uzorcima, KITRI haljine će biti apsolutni modni favorit za proljeće. Na vrijeme za prve proljetne dane, popularni britanski brend je vratio svoj bestseller model JONI i to u čak dva nova izdanja – ljupkom cvjetnom uzorku u nježnoj ružičastoj i bijeloj boji te u tamnoplavoj boji koja će odlično izgledati u dnevnim i večernjim kombinacijama.

Uz JONI model u novim bojama i uzorcima, među KITRI novitetima istaknule su se i haljine koje krasi Joshua Tree print, dok su se među hit krojevima još jednom našle haljine midi dužine i košulja haljine.

Najšarmantnije proljetne haljine otkrijte u nastavku, a pronaći i i naručiti ih možete na kitristudio.com.

Foto: Instagram, KITRI

Učitati još
Zatvori