Nove kaubojske Zara čizme koje želimo imati odmah
Nove kaubojske Zara čizme koje želimo imati odmah

Nove kaubojske Zara čizme koje
želimo imati odmah

Jesen nam je u znaku novih trendova, boja i uzoraka. Naglasak je na hrabrim i odvažnim kombinacijama, a posebno bismo izdvojili trendove cipela koji su hit za ovu jesen. Ako ste pak ljubitelji udobne obuće, onda predlažemo chunky model ili model na vezanja. No, za one koji žele nešto hrabrije kombinacije, prisutne su i platforma čizme koje se mogu nositi za dnevne i večernje kombinacije. Naš favorit za ovu jesen, a i trend koji je ponovno došao na velika vrata su definitivno kaubojske čizme.

Zara kaubojske čizme za nadolazeće dane i večeri

Kaubojske čizme su imale periode veće i manje popularnosti, a posljednje vrijeme su apsolutni must have. Bilo da je riječ o dnevnim ili večernjim kombinacijama, ove čizme će se savršeno uklopiti u svaki outfit. Svoje korijene vuku iz davnih vremena, a moda ih je rekonstruirala i učinila jednom od najpoželjnije obuće za žene koje drže do stila. Ganni je prije nekoliko godina izbacio model crnih kaubojskih čizama s detaljima u vidu bijele i crvene kože koje su doživjele razne verzije.

Najviše nam se sviđa novi Zara model, koji neodoljivo podsjeća na Ganni verziju, a ima svoj modni touch. Možete ih nositi na razne outfite, bilo večernje ili dnevne. Predlažemo ih kombinirati na nezaobilazni traper i oversized bijele košulje preko kojih možete prebaciti kaput.

Ako ste pak ljubitelji vibrantnih kombinacija, onda ih nosite na jesenske uzorke i boje poput plave i ružičaste. Kaubojske čizme mogu se nositi i za večernje varijante, na mini kožne haljine i torbice. Što god odabrali, nećete pogriješiti, a Zara model je pun pogodak za jesen i zimu.

zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori