Street style inspiracija: Katie Holmes u maloj crnoj haljini odlična je inspiracija za sve nadolazeće partyje

Street style inspiracija: Katie Holmes u maloj crnoj haljini odlična je inspiracija za sve nadolazeće partyje

Glumica Katie Holmes jedna je od omiljenih street style inspiracija – nedavno smo izdvojili njezinih sedam genijalnih kombinacija koje mogu poslužiti za svakodnevne ideje, ali i za svečanije prilike. Ovog smo puta preskočili njezina street style izdanja jer je zablistala na formalnom događanju kad se pojavila u maloj crnoj haljini koja je vječni klasik u svakoj garderobi. Na otvorenju robne kuće Nordstrom, glumica se pojavila u crnom od glave do pete – haljinu koju potpisuje brend Saint Laurent kombinirala je s modelom Carolyne, klasičnim crnim salonkama iza kojih stoji Giuseppe Zanotti.

Cijeli je look zaokružila minijaturnom crnom torbicom, a jednostavnost crne boje osvježila je upečatljivim najlonkama s točkicama. Govoreći o make upu, odlučila se za još jedan vječni klasik, ovog puta u kozmetičkoj torbici. Crveni ruž bio je savršena točka na “i” ovog jednostavnog, a efektnog outfita koji će nam poslužiti kao odlična inspiracija za sve nadolazeće blagdanske tulume.

Haljinu poput njezine pronašli smo na Net-a-Porteru, a odabirom točkastih najlonki, prekrasna glumica “iskopirala” je look s modne piste.

Foto: Profimedia, Net a Porter

Učitati još
Zatvori