Svi odlični kaputi i jakne Katie Holmes (a jedna je čak iz Manga)

Svi odlični kaputi i jakne Katie Holmes
(a jedna je čak iz Manga)

Kaput Khaite

Da je Katie Holmes jedna od najneočekivanijih kraljica street stylea znamo već neko vrijeme. Poznata glumica koja je slavu stekla u seriji Dawson’s Creek (koje se upravo možete prisjetiti na Netflixu), a zatim i brakom s Tomom Cruiseom, trenutno ne privlači pažnju na filmskim platnima, no njeni outfiti na njujorškim ulicama svakodnevno su pod povećalom.

Vječno stylish Katie Holmes

Otkako je u vezi sa slavnim njujorškim chefom Emiliom Vitolom Jr.-om, par se može vidjeti u šetnji gradom gotovo svaki dan, uvijek u odličnim kombinacijama. Definitivno se može reći kako su jedan od najstylish parova trenutno na sceni.

Budući da je i u New Yorku zavladala ozbiljna zima, glavne zvijezde svake Katieine kombinacije svakako su kaputi i jakne, a kao i svake godine na displayu su baš odlični modeli. Od dugih kariranih kaputa pa sve do kratkih puf jakni, glumica će ih najčešće iskombinirati s trapericama i loafericama – to je čini se njen zaštitni znak ove zime.

Svi kaputi i jakne koje možete kopirati

Poznata po tome da voli kombinirati high end i high street komade, u njenoj kolekciji se može pronaći baš svega – od kulerskog brenda koje vole modne insajderice Khaite, preko klasika s potpisom Dolce & Gabbana, pa sve do Manga. Katie često u svojem ormaru ima Mango komade pa se tako posljednji – prošivena duga crna puf jakna – može pronaći u aktualnoj kolekciji po cijeni od 699,90 kn.

Inspirirani tim odabirom, pročešljali smo što još Mango ima u ponudi, bilo na sniženju, bilo u novoj kolekciji i pronašli još nekoliko sličnih modela kaputa i jakni s kojima se može imitirati look poznate glumice. Donosimo ih u nastavku.

Foto: Profimedia, Mango

Učitati još
Zatvori