Nova kolekcija cipela i torbica stigla je u Karla trgovine

Nova kolekcija cipela i torbica
stigla je u Karla trgovine

JESENSKI TRENDI MODELI U KARLA TRGOVINAMA

Karla, trgovine luksuzne obuće i modnih dodataka, pripremila je modni “Play off” za novu sezonu jesen-zima 2018. Nova kampanja se bavi imaginarnim sportsko-modnim doigravanjem na raznim terenima jer dolazak na sportsko borilište u višoj potpetici više nije nešto neočekivano.

Kako i priliči vremenskim uvjetima, modna se priča odvija na snijegu i ledu, ali i zemlji ili jednostavno u zraku, koristeći sve sportske kodove za postizanje kreativne, modno-stilske, pobjede.

ŽIVOTINJSKI UZORCI

Bezvremenski životinjski uzorci, a ove sezone u fokusu su reptili, idealni su za zemljane podloge. Tako kroko i zmija dolaze u klasičnom, ali ne i standardnom obliku, obogaćeni vibrantnim tamnim jesenskim bojama.

ELEGANTNA KOMBINACIJA CRNE I ZLATNE

Sportska, ali i stilska pobjeda, optočena je zlatom. Elegantna kombinacija crne i zlatne, zasigurno će biti najaktualnija u svečanim prilikama ili onda, kada jednostavno želite barem malo pozlatiti svoj (sportski) život.

ATHLEISURE

Bez obzira jeste li pobornik sportskih arena ili ne, inspirirajte se trendovima koji vas neće ostaviti ravnodušnima. U fokusu je „athleisure“, modni trend koji svoju inspiraciju vuče upravo iz udobnih, sportskih komada – tenisica stopljenih sa čarapom i elegantnih bijelih čizmica, koje neodoljivo podsjećaju na klizaljke.

Sve modele iz nove Karla kampanje, kao i nove kolekcije popularnih brendova Marc Jacobs, Tory Burch, See by Chloé, Twinset, Ugg, Coccinelle, Loriblu, Fabi, Furla, Pura Lopez i drugih, potražite na www.karla.hr.

Foto: Karla Store

Preporuka

Zatvori