Ove jeseni vladaju karirane suknje

Ove jeseni vladaju karirane suknje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Bridgeman (@charlottebridgeman) on

Svaka sezona nosi svoje trendove, a kako moda funkcionira u cikličkom ritmu, tako se oni i ponavljaju; ponovno izvlače iz dubine ormara i aktualiziraju. Oni koji su stekli bezvremenski status stalno su prisutni, drugi pak kroz koju sezonu opet padnu u zaborav te će možda opet isplivati na površinu kad za to dođe vrijeme.

Devedesete su u posljednjih par godina zaista zavladale modnim svijetom, u svim svojim aspektima i bogatstvu trendova koji se iz te ere mogu izvući. Grunge stila se, čini se, ne možemo zasititi te ga svako godišnje doba recikliramo u nekom drugom obliku. Njegovi najsnažniji predstavnici su, između ostalog, military čizme i karirani uzorak koji se nakon blejzera, hlača i kaputa, spustio i do haljina i suknji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on

Karirane suknje za dane pred nama

Dvije su stvari na koje pomislimo kad je riječ o kariranim suknjama – škotski kilt i film Clueless. A ove sezone prisutne su obje estetike pa tako među novim komadima poznatih brendova možete pronaći varijante koje bojom i uzorkom odgovaraju popularnim škotskim suknjama, ali i onima koje je Alicia Silverstone kao Cher nosila u popularnom filmu 90-ih. Minice, midi suknje, maxi suknje, plisirani modeli, pencil modeli… karirane suknje u svom svojem sjaju baš savršeno ocrtavaju atmosferu zimske sezone koja nam se približava.

Ove su suknje pravi statement komad koji odlično funkcionira u svim prilikama – može se prilagoditi i poslovnom i casual stilu, ovisno o modelu. Uz guste čarape, košulju, čizme do koljena, midi i maksi suknje super će izgledati u poslovnom okruženju, pogotovo ako izaberete blejzer istog uzorka kao komplet. Uz grunge čizme i pletivo bit će najdraži cozy izbor za hladne dane.

U nastavku donosimo 37 kariranih suknji iz novih kolekcija.

Balenciaga

MSGM

Paul Joe

Zara

Zara

Zara

Mango

Mango

Topshop

Joseph

Ganni

Victoria Beckham

Maje

Topshop

Michael Kors

Zara

Zara

Pull & Bear

Mango

Mango

H&M

H&M

Bershka

Topshop

Mango

Mango

Mango

Zara

Zara

Pull & Bear

H&M

H&M

Bershka

Zara

Zara

Bershka

Gucci

Foto: Instagram, Zara, Mango, Net a Porter, Bershka, Pull & Bear, Topshop

Učitati još
Zatvori