Kakve ćemo čarape nositi ovog proljeća?

Kakve ćemo čarape nositi ovog proljeća?

Iako su čarape, najlonke i grilonke, uglavnom sinonim za zimsku i party sezonu, čeka nas još puno hladnih dana do prvih pravih proljetnih temperatura i golih nogu. Ovaj je modni dodatak u posljednjih nekoliko sezona postao pravi statement piece, bez obzira radilo li se o najlonkama zanimljivog uzorka ili čarapama koje će samo provirivati iz tenisica ili military čizama.

Imaju moć podariti kombinaciji dodatnu dimenziju, bez obzira jesu li to preslatke točkice ili rebrasti materijali te prozirni detalji, ovisno o outfitu, čarape svih tipova mogu se odlično uklopiti u svačiju ideju stila. Niske čarape za casual kombinacije koje će se vidjeti između ruba vaših traperica/hlača ili cijela noga obučena u zavodljivu najlonku kada nosite haljine i suknje bit će točka na “i” cijeloj priči.

Calzedonia je za proljetnu sezonu pripremila puno noviteta koji prate aktualne trendove, prvenstveno uzorke u fokusu, ali i stilove. Pa će se tako na brojnim modelima istaknuti životinjski print, posebice zebra i leopard. Točkice nećemo zapostaviti ni u 2019. pa tako šarmantan uzorak u različitim varijantama vlada na čarapicama i najlonkama, a prava suprotnost nježnim točkicama su sportske čarape, najčešće s dvije raznobojne crte oko gležnja koje će odlično izgledati uz tenisice. Za dozu seksepila tu su modeli s prozirnim detaljima kojih je brend također pripremio napretek.

Pogledajte ih u nastavku…

Životinjski print

Neizostavne točkice

Sportski look

Prozirni detalji

Foto: Calzedonia, Instagram

Učitati još
Zatvori