Nakit koji je najljepše blistao u noći Journal Xmas partyja

Nakit koji je najljepše blistao u
noći Journal Xmas partyja

Glamurozna zabava portala Journal.hr, koja je preksinoć održana u čarobnom interijeru Narodnog doma na Gornjem gradu, sugerirala je crno-bijeli ili općenito elegantan blagdanski dress code, kojeg je popratila većina uzvanica, ali i uzvanika. Vidjeli smo mnogo sjajnih modnih izdanja u znaku haljina, bluza i suknji izvezenih svjetlucavim ljuskicama ili obogaćenih metalik odsjajem, a bilo je tu i mnoštvo odličnih party haljina po mjeri najsvečanijih večernjih proslava.

Iva Radić izabrala je najljepše Zaks prstenje

Uz sav sjaj odjevnih komada, u noći Journal Xmas partyja ipak je najljepše blistao elegantan Zaks nakit. Poznati domaći brend nakita, u čijim kolekcijama iz sezone u sezonu pronalazimo najljepše poklone za darivanje svojih bližnjih (ili pak sebe), bio je naš partner na ovoj božićnoj zabavi, a jedna od uzvanica koja je ekskluzivno nosila Zaks nakit na partyju bila je Iva Radić, osnivačica Journala. Iva je iz bogate ponude Zaksa odabrala izuzetno profinjeno prstenje, koje je osvajalo već na prvi pogled, ne samo dizajnom, već i svojim karakterom.

Svaki od 3 prstena bio je poseban na svoj način, baš kao i Zaks naušnice koje je Iva odabrala za upotpuniti svoj savršen party look. Statement naušnice bile su ‘točka na i’ te jedan od onih komada nakita koji vrlo lako privlači pažnju promatrača.

Ove sezone trend su definitivno velike i upečatljive naušnice, koje do punog izražaja dolaze upravo u party prigodama pa nije čudno da veliku popularnost uživaju i u aktualnoj blagdanskoj sezoni.

I Journalove čitateljice nosile su Zaks nakit

Zaks nakit za Journal Xmas party odabrale su i dobitnice našeg natječaja u sklopu kojeg smo u suradnji s Mastercardom jednu Journalovu čitateljicu i njenu pratnju vodili na našu ekskluzivnu zabavu i organizirali im cijeli dan priprema za ovu svečanu noć i njihovo pojavljivanje na partyju u pratnji fotografa i kamera.

Sandra je uz svoju malu party haljinu s dubokim izrezom odabrala vrlo jednostavnu i elegantnu, dugačku ogrlicu s bisernim privjeskom, a njena prijateljica Dora odabrala je statement naušnice u znaku smaragdno zelene boje, koje su skladno pratile njeno party izdanje sa svečanom smaragdnom haljinom u glavnoj ulozi.

Foto: Mateja Vrčković, Marko Vukas

Učitati još
Zatvori