Journal Man: Mango muški kaputi za kojim bi posegnule i žene

Journal Man: Mango muški kaputi za
kojim bi posegnule i žene

2

Bezvremenski klasični kaput je nešto što svaki muškarac treba imati u svome ormaru. Bez obzira na kroj, uzorke i materijal – dvije su stvari s kojima nikako ne može pgriješiti: kaputi u crnoj i smeđoj boji, na kopčanje ili s remenom. A točno takva dva klasika našli smo i u nadolazećoj kolekciji, no i već postojećoj zimskoj brenda Mango. Smart Casual kolekcija uskoro u ponudu donosi crni vuneni kaput. Zapravo, radi se o mješavini vune za podatniju teksturu tkanine. Klasičnog V izreza s vanjskim i unutrašnjim džepovima, ravnog kroja i zakopčanim manžetama idealan je primjerak za sve koji preferiraju elegantan i decentan stil.

Crni i smeđi klasik

S druge strane, u postojećoj zimskoj kolekciji našli smo divan primjerak smeđeg kaputa koji s malim odmakom u boji i kopčanju donosi nešto razigraniju varijantu klasičnog kroja. Jednostruko kopčanje do vrata, s istaknutim prvim gumbom, plavom podstavom i velikom pozornošću na detalje (kao što je obrub unutrašnjeg džepa) čini ovaj smeđi kaput s remenom idealnim za sve klasičare sklone malim pomacima i igrama u modnim kombinacijama.

Dok crni tek dolazi u ponudu mnogima omiljenog brenda, smeđi ćete naći na sniženju. Iako je zima pri kraju, ovo je odlično vrijeme za jednu modnu investiciju u klasični komad koji ćete sezonama nositi. Jedino na što biste trebali pripaziti, ako povremeno završi na ‘posudbi’, da ipak ne nađe trajan dom u ženskoj garderobi. Klasicima je ipak jako teško odoljeti.

1

3

4

5

6

Foto: Mango

Preporuka

Zatvori