Styling Jessice Albe za prijelazne dane

Styling Jessice Albe za prijelazne dane

Posljednjih dana počeli smo ‘plesati’ između ljeta i jeseni, što ponekad otežava stvari kada ujutro morate smisliti kombinaciju. Jutarnji sati hladniji su i zahtijevaju dodatni sloj odjeće, dok nas popodnevni sati vraćaju tipičnim ljetnim temperaturama i pogoditi styling koji će odgovarati svakom vremenskom uvjetu u prijelaznim danima nije lak zadatak.

Chic styling za svaki dan u prijelaznoj sezoni

No, Jessica Alba pokazala je kako izgleda idealna kombinacija za prijelazni period. Poznata glumica i vlasnica poslovnog carstva iza imena Honest Company, za nedavne se obaveze u New Yorku odlučila za jednostavan, a opet chic styling kojeg su začinili modni dodaci. Jessica je spojila jeans visokog struka i ravnih nogavica s bijelim T-shirtom koji je uvukla u hlače i preko svega prebacila dugi crni blejzer u muškom stilu. Smeđi kožni remen i sandale na platformu u skladnoj boji zaokružili su ovaj look, baš kao i pletena torbica.

Blejzer je taj element iz jesenske garderobe koji možete odjenuti kada vam je hladno i skinuti ga kada vam je vruće, a bijeli T-shirt i otvorene sandale ljetni su dio priče koji odlično funkcionira sve do večeri.

 

Foto: Guliver Image/Splash News

Učitati još
Zatvori