U garderobi Viktorije Dahlberg  pronašli smo odlične kombinacije za prve jesenske dane

U garderobi Viktorije Dahlberg pronašli smo odlične kombinacije za prve jesenske dane

Ispred nas je nekoliko divnih ljetnih tjedana koji će obilježiti sunčani dani i visoke temperature. Nakon godišnjih odmora koji su naše kofere ispunili najlaganijim i najprozračnijim komadima ljetne garderobe, sredina kolovoza donijet će povratak u gradsku vrevu, brojnim obavezama i našoj gradskoj uniformi, jednostavnim i svestranim komadima za svakodnevne poslovne i ležerne kombinacije. Sredina kolovoza, osim promjene lokacije, razdoblje je koje najavljuje skoru promjenu sezone.

Iako ćemo svojoj garderobi dodati prve jesenske komade, ljetni favoriti još uvijek će se zadržati u našim garderobama i kombinacijama za prijelazno razdoblje. Kako će naši omiljeni ljetni komadi izgledati u prvim jesenskim kombinacijama?

KOMBINACIJE KOJE SPAJAJU LJETNE FAVORITE I PRVE JESENSKE MODELE

Iako će se mnogi nerado vratiti dnevnoj rutini, gradskim ulicama i gradskoj uniformi, street style kombinacije poznatih trendseterica donose inspiraciju za prijelazno razdoblje unutar naših ormara. Kako bi postigli savršeni gradski look za prijelazno razdoblje unutar svoje garderobe zadržite omiljene ljetne komade kao podsjetnik na bezbrižnost i prozračnost ljeta i spojite ih s jesenskim klasicima baš poput Viktorie Dahlberg, Šveđanke s stalnom adresom u New Yorku.

Haljina je unutar mnogih ormara omiljeni ljetni komad. Iako jesen donosi nove modele, tijekom prijelaznog razdoblja još uvijek ćemo rado posegnuti za najdražim ljetnim modelima. Ljetnu haljinu spojit ćemo s novim, trendi gležnjačama, preko mini suknje prebacit ćemo topli džemper, dok ćemo ispod omiljenog kombinezona bez rukava nositi T-shirt ili košulju. Kombinaciju ljetnog topa i traper šorca transformirat ćemo u kombinaciju ljetnog topa i traperica, a preko omiljenih ljetnih T-shirtica prebacit ćemo karirani blejzer koji se i ove jeseni ističe kao jedan od it komada.

U nastavku donosimo izbor nekoliko odličnih outfit ideja iz ormara influencerice Viktorie Dahlberg koje vam mogu poslužiti kao isnpiracija za one prve jesenske dane kada želimo nositi i omiljene ljetne modele i jesenske novitete.

Učitati još
Zatvori