Našli smo povoljniju verziju popularnih Inuikii buca
Našli smo povoljniju verziju popularnih Inuikii buca

Našli smo povoljniju verziju
popularnih Inuikii buca

Inuikii zimske gležnjače već godinama su među najpopularnijom obućom u hladnim mjesecima. Sada već uživaju kultni status poput UGG čizama, koje već godinama ne izlaze iz mode. One su udobne i tople, lijepo izgledaju u hrpi različitih kombinacija i iskreno, što vam više treba zimi? Radi se obući koja je estetski ugodna oku, a istovremeno funkcionalna.

Ipak, bez obzira na sve to, mnoge je od kupnje Inuikii čizmica odvratila njihova cijena. Ona je najčešće negdje između 1.400 i 2.300 kuna, a to i nije baš povoljno. Srećom, ‘surfajući’ po trgovinama pronašli smo jeftinije ‘Inuikii’ čizme. Točnije, njihovu vjernu kopiju koja je nekoliko puta jeftinija od originala. Pitate se gdje smo ih pronašli? Gdje nego u mnogima omiljenoj high street trgovini, H&M-u.

Četiri modela povoljnije verzije Inuikii buca

Oni u ponudi imaju četiri varijante. One s krznom izvana u krem i crnoj boji, i još dvije crne varijatne. Jedne su imitacija brušene kože, a druge su poliuretan, i jako slične zimskim ‘preštepanim’ jaknama. Sve osim ovih posljednjih imaju krzno i iznutra što ih čini savršenim odabirom za hladne zimske dane.

Sve četiri inačice imaju debeli potplat od termoplastične gume. Ona istovremeno pruža čvrstoću, no dovoljno je elastična da u ovim čizmicama bude ugodno hodati. Ono zbog čega su ove čizme toliko slične Inuikii čizmama je svakako njihov oblik, ali i vezice koje se protežu preko cijele čizme i naposljetku se vežu na vrhu.

I dok je poznato da Inuikii čizme znaju biti malo manjih kalupa i da nije zgorega uzeti broj veće, ove jeftinije ‘Inuikii’ čizme, odnosno H&M inačica je ‘true to size’. Dakle, broj koji inače nosite, možete uzeti i pri kupnji ovih čizmica. I sada ono najbitnije, njihova cijena. One stoje oko 300 kuna, odnosno oko 40 eura. Dostupne su na H&M aplikaciji, web shopu te u trgovinama.

Stoga, ako ste i ove jeseni čeznutljivo gledale prema Inuikii čizmicama, zašto za početak ne biste razmislili o ovoj povoljnijoj, a jednako udobnoj i toploj H&M varijanti? Ako ipak želite original Inuikii buce, možete ih pronaći ovdje.

FOTO: Instagram (@bielickalicja), H&M

Učitati još
Zatvori