Jednostavne kombinacije na koje baš uvijek možete računati

Jednostavne kombinacije na koje baš
uvijek možete računati

@brittanybathgate

Nalazimo se nadomak proljetne sezone koja će u potpunosti transformirati našu garderobu – tople kapute, baršunaste pulovere i visoke čizme zamijenit će laganiji materijali, prozračnije siluete i otvorenije cipele. Ipak, jedan detalj ostat će jednak – neutralna paleta koja spaja crnu i bijelu boju te zagasite i nenametljive bež, plave, zelene i smeđe nijanse još uvijek će biti savršeni izbor ako unutar svojih ormara želite kreirati svestranu garderobu u kojoj se svi komadi međusobno slažu i koja nudi bezbroj različitih kombinacija.

JEDNOSTAVNE KOMBINACIJE ZA PROLJETNE DANE

Novi proljetni trendovi i komadi vratit će uzbuđenje u ormare i unijeti dašak svježine u našu garderobu i svakodnevne kombinacije. Ipak, pregršt novih komada u našim će ormarima istovremeno nametnuti i pitanje Kako nositi najpoželjnije proljetne komade? Odgovor na brojne modne dileme krije se upravo u onim jednostavnim klasicima i basic komadima koje ćemo s prvim proljetnim danima dodati ili vratiti u ormar. Spojeni zajedno, i s dodatkom tek nekoliko trendi detalja iz modnog, ali i beauty svijeta, oni će kreirati jednostavne kombinacije koje će odlično pristajati gotovo svakoj prilici.

@cgrabowska

Što spojiti zajedno i kako izvući maksimum iz proljetne garderobe? Od ležernih poslovnih kombinacija do savršenog outfita za vikend druženja, odlazak u kino ili na after-work piće s prijateljima, spoj jednostavnih krojeva i neutralne palete boja uvijek će ponuditi kombinacije koje ćemo nositi od jutra od večeri i pritom se osjećati i izgledati odlično.

Ipak, kombinacije nekoliko omiljenih komada s vremenom će postati predvidljive i nimalo uzbudljive. Polica s modnim dodacima tada će donijeti savršeni začin našim omiljenim komadima. Nekoliko dovitljivih odabira u trenu će transformirati i najjednostavniju kombinaciju.

@prettylittlefawn

Kako bismo pronašli one outfit formule koje će sa stilom odgovoriti na baš svaku proljetnu priliku, zavirili smo u ormare popularnih trendseterica čiji stil možemo opisati kao klasičan, ali s modernim pomakom koji mu daje vrlo trenutni i neodoljivi izgled. Uvijek elegantne, ali s dozom ležernosti zbog koje ćete se osjećati jednako dobro kao što ćete i izgledati, ove modne trendseterice otkrile su ne samo one najbolje komade, već i najbolje načine kako ih nositi tijekom cijele proljetne sezone.

Kratki vodič kroz najbolje proljetne kombinacije na koje uvijek možete računati i koje uvijek možete iznova nositi s nekim drugim modnim dodacima, frizurom ili šminkom, otkrijte u nastavku.

@HARPERANDHARLEY

@harperandharley

@harperandharley

@harperandharley

@harperandharley

@harperandharley

@DEBORABROSA

@deborabrosa

@deborabrosa

@deborabrosa

@deborabrosa

@deborabrosa

@PRETTYLITTLEFAWN

@prettylittlefawn

@prettylittlefawn

@prettylittlefawn

@prettylittlefawn

@BRITTANYBATHGATE

@brittanybathgate

@brittanybathgate

@brittanybathgate

@brittanybathgate

@CGRABOWSKA

@cgrabowska

@cgrabowska

@cgrabowska

@cgrabowska

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori