Jednostavne i elegantne – savršene dnevne kombinacije za svaku priliku

Jednostavne i elegantne – savršene
dnevne kombinacije za svaku priliku

Što obući?, svakodnevno je pitanje na koje ćemo odgovor tražiti na svakoj polici i vješalici unutar našeg ormara. Osim besciljnog lutanja unutar garderobe, tjedne ispred nas obilježit će i povratak u gradsku vrevu nakon uživanja u slobodnim danima uz obalu mora. Čak i kada nam se čini da nemamo što obući, unutar svakog ormara krije se nekoliko istovremeno vrlo jednostavnih i jednako chic dnevnih kombinacija. Nekoliko dovitljivih odabira stvorit će elegantni dnevni look i donijeti novi izgled našim omiljenim kombinacijama.

JEDNOSTAVNE I ELEGANTNE KOMBINACIJE ZA SVAKI DAN

Minimalizam crno-bijelih kombinacija bit će savršeni modni odgovor za posljednje ljetne dane na gradskim ulicama. Klasičan spoj crne i bijele boje lako se uklapa u svaki stil i prilagođava svakoj prilici. Bez obzira čeka li vas sutra novi radni tjedan ili opušteni dan godišnjeg odmora, spoj crne i bijele unijet će jednostavnost u biranje outfita za svaku prigodu. Unutar svakog ormara, među favoritima zasigurno se nalazi i nekoliko crnih i bijelih komada. Spojite ih zajedno i stvorite kombinaciju u kojoj ćete spremni i elegantni zakoračiti u novi dan.

Kako izvući najbolje iz jednostavnih crno-bijelih klasika i basic komada kako bi stvorili dnevni look s dozom elegancije, savršen za svaku priliku? Poigrajte se siluetama i teksturama, spojem ležernog i formalnom te dodatkom upečetljivih modnih dodataka koji će i najjednostavniju modnu kombinaciju na novu razinu.

Osim modnih dodataka, monotoniju crno-bijelih kombinacije možete razbiti i s dodatkom boje – birajte plavo-bijeli prugasti uzorak ili pastelne tonove za dozu svježine, zemljane tonove za dodatni naglasak na eleganciji ili dodajte modni dodatak u jarkoj boji kako bi jednostavnu kombinaciju u trenu transformirali u statement look.

Iza nekih od najboljih street style izdanja krije se upravo spoj crne i bijele boje, jednostavnih basic modela i modnih klasika te nekoliko upečatljivih modnih dodataka. Dozu inspiracije donosimo u nastavku.

Objavu dijeli ????? (@y.a.t.r.i)

Učitati još
Zatvori