Jednostavne i efektne kombinacije zbog kojih ćete zavoljeti zimske dane

Jednostavne i efektne kombinacije zbog
kojih ćete zavoljeti zimske dane

Polako se približavamo najhladnijim danima koji će iz naših ormara izvući najtoplije modne favorite. Nekoliko slojeva odjeće bit će neizbježno, a kape i šalovi će biti nezaobilazni modni dodaci na kraju svake zimske kombinacije. Preko omiljenih svakodnevnih kombinacija poput košulje i traperica ili midi haljine prebacit ćemo najtopliji džemper i najdeblji kaput i jaknu. Osim osjećaja topline, nekoliko slojeva najdebljih zimskih komada donijet će osjećaj sputanosti i neuglednosti te dati negativni predznak hladnim danima.

Kako ipak zavoljeti hladne dane u ormaru i kroz njih prošetati sa stilom?

Jednostavne i efektne zimske kombinacije

Kraj svake zimske kombinacije nalazi se u dobrom kaputu ili toploj zimskoj jakni. Od šarmantnih modela u pastelnim bojama i klasičnih kaputa u nijansama bež i sive ili u crnoj boji do tople zimske parke i avijatičarske jakne podstavljene s toplom shearling vunom, kako vam omiljenim zimski ogrtač ne bi prebrzo dosadio ove se zime poigrajte modnim dodacima. Uz različite kape i šalove ili s remenom koji ističe struk, vaš kaput će svaki dan imati novi izgled.

Uz tople jakne i kapute, slojevite kombinacije su nezaobilazni dio svake zimske uniforme. Iako smo upoznati s njihovom ležernom stranom, slojevite kombinacije će uz pomno odabrane komade pokazati i svoje elegantno lice. Umjesto slojeva pletiva i oversized komada, za svestrani dnevni look s dozom elegancije preko košulje i tanke veste prebacite karirani blejzer i omiljen kaput. Četiri slojevito nanizana komada nikad nisu izgledala bolje.

Ni za najhladnijih dana ne morate se odvojiti od svojih omiljeni haljina i suknja. Uz najtoplije čarape i s toplim pletivom prebačenih preko romantičnih i ženstvenih modela, svaka haljina i suknja otkrit će svoje zimsko lice.

Elegantni i ženstveni modni favoriti bit će rezervirani za poslovne kombinacije, no u središtu naše garderobe istaknut će se i neki puno ležerniji odjevni komadi koje ćemo nositi kod kuće i kombinirati sa svestranim i nezaobilaznim pletivom. Trenirke i tajice, hoodice i loungewear setovi pobrinut će se da se i kod kuće izgledate i osjećate se dobro, osobito ove sezone kada ćemo gotovo svaki slobodan trenutak provesti doma.

U nastavku pronađite dodatnu dozu inspiracije za jednostavne i efektne zimske kombinacije.

Učitati još
Zatvori