Jednostavne kombinacije za lijeni produženi vikend u kojima ćete izgledati sređeno

Jednostavne kombinacije za lijeni produženi vikend u kojima ćete izgledati sređeno

@wethepeoplestyle

Ispred nas je još jedan produženi ljetni vikend koji će mnogi među nama iskoristiti za bijeg od gradske vreve, uživanje na obali i opuštenja druženja. Osim omiljenih ljetnih rituala, produženi vikendi u našim se ormarima staviti fokus na udobne basic komade i najpoželjnije trendove sezone. Iako je ljetna sezona uzbudljivo vrijeme u svakoj garderobi koje uvijek donosi nalet kreativnosti i raskoš trendova, odjevnih komada i modnih dodataka, savršeni outfit za produženi vikend tražit ćemo u spoju jednostavnosti, udobnosti i minimalno truda. Kako ipak izgledati sređeno?

LJETNE KOMBINACIJE KAO STVORENE ZA LIJENI PRODUŽENI VIKEND

Kako izgledati što bolje uz što manje uloženog vremena i truda jedan je od najvećih modnih izazova na koji uvijek tražimo nove odgovore, ideje i stilističke trikove. Savršene ljetne kombinacije koje krasi nevjerojatna jednostavnost i udobnost, ali istovremeno ostavljaju dojam sređenosti do posljednjeg detalja pronašli smo na Instagram profilima omiljenih modnih trendseterica.

@deborabrosa

Iako se vikend klasici poput T-shirta, traperica ili tenisica nalaze među njihovim modnim favoritima, sređeni izgled postižu dodatkom nekoliko klasičnih, elegantnih odjevnih komada ili modnih dodataka među kojima se kao apsolutni favoriti ističu midi haljine i suknje, neutralne boje te svilene marame i zlatni nakit. Svi oni i najjednostavnijoj kombinaciji donose elegantniji i sređeniji izgled koji ćete lako postići i sami – bez puno razmišljanja, vremena i uloženog truda. Za uživanje u lijenim danima i dugim ljetnim večerima – ove kombinacije donose odgovor na svaku modnu dilemu, a sve što ćete trebati je ravne natikače ili sandale zamijeniti omiljenim ljetnim modelima s povišenom potpeticom.

Jedinu outfit inspiraciju koju trebate za produženi vikend ispred nas, pronađite u nastavku.

@brittanybathgate
@deborabrosa
@ruerodier
@claudianej_
@mija_mija
@loveclothblog
@wethepeoplestyle
@mija_mija
@lucywilliams02
@loveclothblog
@lucywilliams02
@brittanybathgate

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori