Jednostavna kombinacija u kojoj ćete baš uvijek izgledati odlično

Jednostavna kombinacija u kojoj ćete
baš uvijek izgledati odlično

Istovremeno ležernog izgleda i klasičnog karaktera, traperice su se kroz desetljeća transformirale iz radničke uniforme u jedan od najpopularnijih modernih klasika bez kojeg je gotovo nemoguće zamisliti garderobu. Razloge njihove popularnosti krije se u neodoljivom spoju jednostavnosti koju unose u kreiranje efektnih kombinacija i cool faktor koji daju i najjednostavnijem look.

Bez obzira na sezonu i nove trendove koje svaka nova sezona donosi, omiljeni model traperica uvijek će biti odličan početak svakodnevnih kombinacija, a savršeni spoj i ovog će proljeća pronaći u ženstvenoj i romantičnoj bluzi.

KOMBINACIJA S KOJOM NE MOŽETE POGRIJEŠITI

Baš poput traperica, bluza je jedan od ključnih komada unutar svakog ormara s kojim baš nikad ne možete pogriješiti. Elegantne, romantične i nosive, bluze će biti glavna zvijezda proljetnih kombinacija. Spojene s omiljenim parom traperica u ormaru, bluze će stvoriti kombinaciju u kojoj ćete uvijek izgledati odlično i osjećati se ugodno.

Spoj bluze i traperica je uvijek dobra ideja, no proljetna sezona vrijeme je kao stvorena upravo za taj jednostavan, a toliko svestran i šarmantan look. U različitim trendi i klasičnim modelima traperica i pregršt modela bluza među kojima će se kao najpopularnije istaknuti bijele bluze vintage izgleda, bluza na preklop s decentnim cvjetnim uzorkom i bluze s statement detaljima koji će začiniti jednostavan kroj samo bluze, ali i jednostavnost traperica, kombinacija bluze i traperica pronaći će svoja brojna izdanja. I dok će neka staviti naglasak na elegantan karakter tih modernih klasika, druga će naglasiti njezin šarm, dok će ona najzavodljivija izdanja biti savršeni izbor za večernje izlaske. Osim uvijek novih i raskošnih bluza te uvijek novih trendi modela traperica, modni dodaci odličan su način da u nekoliko poteza ovaj svestrani look transformirate iz dnevnog u večernji, iz ležernog u poslovni.

Omiljene traperice i nekoliko ženstvenih bluza već se sigurno nalazi u vašem ormaru. Kako ih kombinirati ovog proljeća kako biste stvorili kombinacije u kojima ćete izgledati odlično i osjećati se ugodno? Dozu inspiracije donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori