Jedna outfit ideja za svaki dan u mjesecu: veljača

Jedna outfit ideja za svaki dan u
mjesecu: veljača

Što odjenuti? pitanje je s kojim se svakodnevno susrećemo ispred pretrpanog ormara u kojem ne pronalazimo baš ništa. Iako ćemo taj problem nerijetko pripisati nedostatku odjevnih komada, on se najčešće krije u nedostatku inspiracije. Kako bismo vama, ali i samima sebi, olakšale svakodnevno spremanje i biranje odjevne kombinacije, donosimo novo izdanje modne rubrike Jedna outfit za svaki dan u mjesecu. Na početku svakog mjeseca u ovoj ćemo vam modnoj rubrici donijeti tridesetak outfit ideja u kojima možete pronaći inspiraciju za baš svaki dan u mjesecu ili za one dane kada ne znate što odjenuti.

Nakon siječnja koji je, činilo nam se, istovremeno trajao predugo i proletio u trenu, ispred nas je drugi mjesec u godini. Iako donosi nekoliko dana manje, veljača donosi i nekoliko vremenskih promjena više.

Oscilacije u vremenskim (ne)prilikama donijet će i oscilacije u našim garderobama. Tijekom veljače tako ćemo nositi sve od čizama za snijeg do tenisica, od najtoplijih zimskih kaputa i jakna do prvi proljetnih modnih favorita.

Jedna outfit ideja za svaki dan u veljači

Popularne modne trendseterice uvijek pronalaze nove načine kako izvući maksimum iz odjevnih komada koji se nalaze u njihovom ormaru, čak i kada je riječ o promjenjivim danima riječ. U nekim novim i neočekivanim kombinacijama i detaljima, zvijezde street style scene i Instagram otkrile su kako ove veljače uvijek iznova pronaći savršeni outfit.

Prvi od njihovih omiljenih modnih trikova krije se u ležernim odjevnim komadima koji su obilježili 2020., a koji se nalaze i u središtu modnih trendova za 2021. godinu. Trenirke, tajice, hoodice i T-shirtica izbor su s kojim ne možete pogriješiti, a street style kombinacije Instagram zvijezda otkrivaju nam kako ih nositi na novi način – u spoju s blejzerom, zlatnim nakitom i drugim elegantnijim modnim favoritima.

Još jedan od trikova za kojim će nerijetko posegnuti je skladan, ali efektan spoj modnih klasika s fokusom na slojevito kombiniranje i stvaranje neočekivanih silueta. Jednako efektan, ali suprotan njemu je efektan spoj modnih trendova. Nekoliko upečatljivih trendi komada spojeni zajedno stvorit će neočekivani look koji baš nigdje neće proći nezamijećeno.

Uz igru silueta i trendova, igra boja i uzoraka ona je koja će uvijek stvoriti efektan look, ako ste dovoljno odvažni. Osvježite neutralnu paletu pastelnim nijansama, spojite jarke primarne boje za colorblocking efekt ili se poigrajte kombiniranjem kariranih, cvjetnih i prugastih uzoraka. Opcija je bezbroj. Ako niste ljubiteljica eklektičnog kombiniranja boja i uzoraka, odlične kombinacije možete pronaći i u drugoj krajnosti – monokromatskim kombinacijama.

28 outfit ideja za 28 dana u veljači pronađite u nastavku.

Učitati još
Zatvori