Jedna outfit ideja za svaki dan u mjesecu: svibanj

Jedna outfit ideja za svaki dan
u mjesecu: svibanj

Ispred nas je novi mjesec što znači da je vrijeme za novu dozu outfit inspiracije! Potraga za savršenom odjevnom kombinacijom je pravi modni izazov s kojim se svakodnevne susrećemo. Kako bismo preskočili onaj osjećaj da ne znamo što obući ili da nemamo što obući, u novom izdanju rubrike Jedan outfit za svaki dan u mjesecu donosimo trideset i jednu odjevnu kombinaciju u kojima možete, baš poput nas, pronaći inspiraciju za svaki dan u svibnju.

Kraj travnja najavio je topli i sunčani svibanj ispred nas koji će u našem ormaru istaknuti lagane proljetne favorite i unijeti prve ljetne modele.

Proljetni favoriti i prvi ljetni modeli

Svibanj donosi sezonu romantičnih haljina i suknja, prozračnog lana i širokih hlača, a omiljene tenisice i proljetne cipele polako ćemo zamijeniti trendi sandalama i šarmantnim espadrilama. Iako će se u središtu svake proljetne garderobe i svibanjske kombinacije još uvijek nalaziti nekoliko jednostavnih basic modela, svibanj će staviti naglasak na raskošnu paletu jarkih i pastelnih boja te vibrantnih uzoraka. Uz upečatljive komade u jarkim bojama i razigranim uzorcima, upečatljivi modni dodaci istaknut će se kao tajni začin za sve laganije i prozračnije dnevne kombinacije.

S najljepšim proljetnim danima, svibanj će najaviti ljetnu sezonu i u našem ormaru tražiti nekoliko ljetnih outfit ideja. Prozračnost prvih ljetnih komada unutar proljetne garderobe stvarat će i nove kombinacije. Više od bilo kojeg drugog mjeseca, svibanj će se poigrati spojem naizgled nespojivih uzoraka i silueta. Prugice ćemo, osim uz jednostavnost trapera i bijele boje, spajati s cvjetnim i točkastim uzorkom, dok će komadi obojeni jarkim bojama spojeni zajedno stvarati zanimljive color blocking kombinacije savršene za najtoplije proljetne dane.

Osim bogatstva boja, uzoraka i krojeva, ljetni modeli u mjesec svibanj unose i jednostavnost koja će unutar bezbroj različitih kombinacija pokazati njihovu svestranost i opravdati status basic klasika.

31 outfit ideja za svibnjske dane

Kako spojiti najbolje od proljetne garderobe i prve ljetne modele unutar jednostavnih, ali efektnih svibanjskih kombinacije? Pregršt outfit ideja za svibanj donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori