Jedna outfit ideja za svaki dan u mjesecu: listopad

Jedna outfit ideja za svaki dan u
mjesecu: listopad

Što odjenuti? pitanje je s kojim se svakodnevno susrećemo ispred pretrpanog ormara u kojem ne pronalazimo baš ništa. Iako ćemo taj problem nerijetko pripisati nedostatku odjevnih komada, on se najčešće krije u nedostatku inspiracije. Kako bismo vama, ali i samima sebi, olakšale svakodnevno spremanje i biranje odjevne kombinacije, danas vam predstavljamo Jedan outfit za svaki dan u mjesecu, novu modnu rubriku. Na početku svakog mjeseca u ovoj ćemo vam modnoj rubrici donijeti tridesetak outfit ideja u kojima možete pronaći inspiraciju za baš svaki dan u mjesecu ili za one dane kada ne znate što odjenuti.

Listopadski dani donose pravi jesenski mood. U našim gradovima stvorit će idiličnu jesensku atmosferu, a u našim će nas garderobama okrenuti omiljenim jesenskim komadima.

Outfit ideja za baš svaki dan u mjesecu

Sada kada je jesen i službeno započela, a unutar većine ormara ostala je samo nova jesenska garderoba. Ispunjena ležernim basic komadima, omiljenim klasicima i trendi modelima koje smo pronašli u jesenskim kolekcijama high street brendova i dodali u ormar kao osvježenje za novu sezonu, jesenska garderoba okreće nas raskošnim teksturama, zagasitim bojama i slojevitim kombinacijama.

Svaka jesenska garderoba nezamisliva je bez toplog i mekog pletiva od kojeg se nećemo odvajati sve do toplih proljetnih dana. Osim udobnih vunenih komada koji unose toplinu u svaku jesensku kombinaciju, chic toplinu za najhladnije jesenske dane pronaći ćemo i u slojevitim kombinacijama. Igra tekstura, silueta i spajanja novih trendova i starih klasika stvorit će neke od najboljih jesenskih outfita.

Kako bi razbili monotoniju neutralnih tonova slojevitih kombinacija, ali i jesenske garderobe općenito, dodat ćemo joj uzorke i boje. Kao najpopularniji ove će se sezone istaknuti cool patchwork i karirani uzorci te primarne boje.

Kako komade iz nove jesenske garderobe nositi ovog listopada? Izdvojili smo najbolje street style kombinacije u kojima možete pronaći jednostavne i efektne outfit ideje za baš svaki dan u mjesecu listopadu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori