Jedna outfit ideja za svaki dan u mjesecu: lipanj

Jedna outfit ideja za svaki dan
u mjesecu: lipanj

Ispred nas je novi mjesec što znači da je vrijeme za novu dozu outfit inspiracije! Potraga za savršenom odjevnom kombinacijom je pravi modni izazov s kojim se svakodnevne susrećemo. Kako bismo preskočili onaj osjećaj da ne znamo što obući ili da nemamo što obući, u novom izdanju rubrike Jedan outfit za svaki dan u mjesecu donosimo trideset odjevnih kombinacija u kojima možete, baš poput nas, pronaći inspiraciju za svaki dan u lipnju.

Kraj svibnja otkrio je nepredvidljivo i promjenjivo lice proljetne sezone, no već prvi dan lipnja najavio je dolazak ljeta te označio vrijeme da izvućemo stare favorite i dodamo nekoliko noviteta iz aktualnih ljetnih kolekcija.

Kako novu ljetnu garderobu transformirati u efektne kombinacije?

30 outfit ideja za 30 dana lipnja

Lipanj donosi sezonu romantičnih haljina i suknja, prozračnog lana i širokih hlača, a omiljene tenisice i proljetne cipele polako ćemo zamijeniti trendi sandalama i šarmantnim espadrilama. Iako će se u središtu svake garderobe i kombinacije još uvijek nalaziti nekoliko jednostavnih basic modela, lipanj će staviti naglasak na raskošnu paletu jarkih i pastelnih boja te vibrantnih uzoraka. Uz upečatljive komade u jarkim bojama i razigranim uzorcima, upečatljivi modni dodaci istaknut će se kao tajni začin za sve laganije i prozračnije dnevne kombinacije.

Iako će mnogi komadi unijeti prozračnost silueta i materijala, početak svake ljetne garderobe još uvijek će obilježiti ljetni traper komadi. Uz traper haljinu i široke traperice, nerijatko ćemo posegnuti za jednostavnim basic T-shirtom ili prozračnom košuljom. Novost unutar naših ormara unijet će razigrani topovi koji će popularne siluete spojiti s raskošnim uzorcima i jarkim bojama. Jednako poput proljetnih komada, ljetni favoriti nosit će omiljene trendi detalje poput izvezenih cvjetnih motiva i volana.

Od ležernih favorita do upečatljivih noviteta, 30 outfit ideja kako ih nositi ovog lipnja i sa stilom zakoračiti u novu sezonu izdvojile smo u nastavku!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori