Jedan model u dvadeset različitih kombinacija: slip suknja

Jedan model u dvadeset različitih
kombinacija: slip suknja

@fundachirstophersen

Ljetna sezona je na svom vrhuncu, no jesen je bliže no što nam se u ovom trenutku čini zbog čega je sada savršeni trenutak da počnemo razmišljati o svojoj garderobi. U potrazi za najboljim komadima koji će obogatiti naš ormar i začiniti naš look, u ovom će nas trenutku još uvijek privlačiti ljetni modeli, dok će se interes za toplo pletivo, čizme i jakne javiti tek s prvim hladnijim i kišnim jesenskim danima. Ipak, među najpoželjnijim ljetnim odjevnim komadima i modnim dodacima nalazi se nekoliko modela koji će svoje mjesto pronaći i u ljetnoj i u jesenskoj garderobi. Među komadima vrijednim investicije koji će se u garderobi zadržati tijekom cijele godine i lako prilagoditi svakoj sezoni uvijek se ističe slip suknja.

@musierparis

SLIP SUKNJA – ODJEVNI KOMAD ZA SVAKU SEZONU

Posljednjih nekoliko sezona na Instagram fotografijama popularnih modnih trendseterica ne prestajemo viđati satensku slip suknju koja jednako dobro izgleda u svakoj kombinaciji, bez obzira na sezonu, stil i boju ili uzorak. Iako ju krasi neodoljivi spoj sofisticiranog izgleda i svestranog karaktera zbog kojeg bismo na prvu pomislili da se radi o dizajnerskom komadu, slip suknju uvijek možemo pronaći kako u kolekcijama poznatih modnih kuća i dizajnera, tako i u ponudi high street brendova.

Od jednostavnih modela u neutralnim bojama koje vole minimalistice do efektnih slip suknja ukrašenih trendi uzorcima i boja koje će i najjednostavniju kombinaciju pretvoriti u trendi look, slip suknja je uvijek dobra ideja, a jedno dobro izgledat će u ležernom spoju s T-shirtom ili oversized pletivom, kao i bluzom ili blejzerom.

@lucywilliams02

Kako ju nositi u ljetnoj sezoni, ali i u prvim jesenskim danima kada ćemo joj dodati omiljene pulovere i kardigane te sandale zamijeniti gležnjačama ili tenisicima? Imamo dvadeset odličnih ideja!

@monikh
@wethepeoplestyle
@_jeanettemadsen_
@annelauremais
@lucywilliams02
@fellaby
@annelauremais
@meganellaby
@darjabarannik
@monikh
@aninebing
@fellaby
@darjabarannik
@fundachristophersen
@_jeanettemadsen
@fundachristophersen
@emilisindlev

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori