Jedan model u dvadeset različitih kombinacija: plave traperice

Jedan model u dvadeset različitih
kombinacija: plave traperice

@harperandharley

Prvi proljetni dani označili su početak sezone jarkih i pastelnih boja, laganih i prozračnih materijala te romantičnih i ženstvenih haljina i suknja. Iako će haljine i suknje svoje mjesto pronaći u središtu modnih trendova za proljeće i ljeto, a kao najpoželjnijih modeli hlača istaknut će se palazzo i culotte modeli od laganih materijala i s širokim nogavicama, sve topliji proljetni i ljeti dani u svakom će ormaru ostaviti prostora i za jedan klasičan par hlača – plave traperice. Kao svestrani moderni klasik koji će biti savršeni početak bezbroj različitih kombinacija dnevnih i večernjih, ležernih i elegantnijih kombinacija, plave traperice jedan su od ključnih komada za proljetnu i ljetnu sezonu u svakoj garderobi, od one minimalne capsule garderobe koja okuplja tek nekoliko ključnih modela do krcatih ormara zaljubljenika u modu i trendove.

KLASIK BEZ KOJEG PROLJETNA GARDEROBE NE BI BILA POTPUNA

Plave traperice krasi nevjerojatna jednostavnost koja uvijek bitno olakšava svakodnevno spremanje i biranje idealne kombinacije. Uz omiljeni ženstvenu bluzu ili jednostavan T-shirt, plave traperice uvijek će biti siguran izbor s kojima ne možete pogriješiti. Koji će biti najpoželjniji modeli sezone? Ravan kroj s visokim strukom još uvijek će biti najpopularniji model plavih traperice koji ćemo viđati posvuda, dok ćemo trendi izdanje omiljenog klasika pronaći u spoju culotte modela i širokih nogavica te u modelima inspiriranih sedamdesetim koji će krasiti kombinacija zvonastih nogavicama i visokog struka.

@talisa_sutton

Kako ih nositi u proljetnim tjednima ispred nas? Plave traperice su ultimativni komad koji će jedako dobro izgledati u kombinaciji za svaki proljetnim topom u vašem ormaru – od tankog i finog pletiva i jednostavnih basic komada do statement košulja, delikatnih materijala i neobičnih silueta. Dozu modne inspiracije za omiljeni par plavih traperica u vašem ormaru donosimo u najnovijem izdanju rubrike Jedan model u dvadeset različitih kombinacija u kojem smo za vas izdvojili najbolje outfit ideje sa street style scene.

@songofstyle

@loveclothblog

@wethepeoplestyle

@wethepeoplestyle

@collagevintage

@wethepeoplestyle

@wethepeoplestyle

@collagevintage

@thefrugality

@loveclothblog

@meganellaby

@meganellaby

@wethepeoplestyle

@wethepeoplestyle

@wethepeoplestyle

@emmahill

@emmahill

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori