Jedan model u dvadeset ljetnih kombinacija: šarmantne espadrile

Jedan model u dvadeset ljetnih
kombinacija: šarmantne espadrile

@collagevintage

Bez puno iznenađenja, ali u bezbroj prozračnih komada, ljetne kolekcije u središte modnog svijeta vratile su lanene komade, romantične haljine, palazzo hlače i raskoš modnih dodataka. Kada govorimo o najpoželjnijim trendovima sezone, na samom vrhu liste i ovog su se ljeta našle udobne i šarmantne espadrile.

NAJŠARMANTNIJI LJETNI KLASIK

Klasik koji nikad zapravo nije izašao iz mode,  espadrile su se prije nekoliko sezona u velikom stilu vratile na modnu scenu. Neodoljivi trend iz svijeta cipela, mnogima omiljenog i definitivno nezaobilaznog modnog dodatka u svakoj kombinaciji, nastavlja se i ovog ljeta za koje su modne kuće i brendovi pripremili espadrile u bezbroj različitih izdanja, raskošnijih no ikad. Od klasičnih zatvorenih modela do špagerica s punom petom koje će se istaknuti kao savršeni par za ljeto u gradu, ljetne kolekcije donose savršeni model za baš svaki ormar. Kako ih nositi ove sezone?

@collagevintage

Osim što dolaze u bezbroj različitih modela i s nezaobilaznom dozom šarma, istovremeno, espadrile su jedan od najsvestranijih modela ljetnih cipela koji će savršeno zaokružiti gotovo svaku kombinaciju. Od klasičnih ravnih i zatvorenih modela koje ćemo umjesto tenisica nositi unutar ležernih kombinacija, preko sandala i natikača s jutenim džonom koje će biti naš prvi izbor za godišnji odmor na moru do špagerica s visokom potpeticom koje će svoje mjesto pronaći kako unutar poslovnog look, tako i kao dio večernjih i svečanih ljetnih kombinacija, espadrile su uvijek dobra ideja.

Iako s espadrilama nikad ne možete pogriješiti, u nastavku donosimo dozu ljetne outfit inspiracije u dvadeset različitih street style kombinacija u kojima ćete sigurno otkriti nekoliko odličnih stilskih trikova i outfit ideja.

@collagevintage
@collagevintage
@ruerodier
@ruerodier
@collagevintage
@lucywilliams02
@sincerelyjules
@ruerodier
@sincerelyjules
@collagevintage
@sincerelyjules
@soludos
@taylranne
@ruerodier
@arnelle
@amelia.edmondson
@ruerodier
@charmedbycamille

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori