Jedan model u dvadeset različitih kombinacija: bijele tenisice

Jedan model u dvadeset različitih
kombinacija: bijele tenisice

Svaka sezona donosi svoje trendove, ali i one omiljene klasike i jednostavne basic modele koji jednako dobro izgledaju u gotovo svakoj kombinaciji. Uz odjevne favorite poput bijele haljine od prozračnog lana i traper šorca, ljeto je istaknulo i nekoliko odličnih modela cipela s kojima ne možemo pogriješiti ni ove sezone.

Nakon smeđih natikača kao najsvestranijih otvorenih ljetnih cipela, danas se vraćamo ultimativnom ležernom klasiku iz svijeta cipela – bijelim tenisicama. Od udobnih platnenih do najpopularnijih kožnih modela, bijele tenisice postale su model koji nikad ne izlazi iz naših ormara.

BIJELE TENISICE – MODEL ZA BEZBROJ KOMBINACIJA

Omiljeni sportski komadi stvorili su athleisure trend koji je neodoljivim spojem udobnosti i efektnog izgleda s naglašenom ležernom crtom stvarao savršene svakodnevne kombinacije. Unutar najudobnijeg trenda, tenisice su se istaknule kao nenadmašivi favorit.

Oduvijek nezaobilazni i omiljeni dio ležernih svakodnevnih kombinacija, unazad nekoliko sezona popularni modeli tenisica, osobito oni u bijeloj boji, istaknuli su se kao najpoželjniji model obuće, osobito oni u bijeloj boji. Na uličnoj modnoj sceni, bijele tenisice postale su ne samo najudobniji par obuće u svakom ormaru, već i savršeni ležerni dodatak kombinacijama u kojima glavnu ulogu igraju ženstvene haljine i suknje ili čak elegantni klasici poslovne garderobe.

Jednostavne, svestrane, udobne, ali i najelegantnije među tenisicama, bijele tenisice odličan su izbor za ljetne kombinacije, ali i model kojeg ćemo nositi dugo nakon završetka ljeta. Dozu inspiracije u dvadeset različitih kombinacija sa street style scene donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori