Street style inspo: Zimske jakne s ispunom kao mini trend
Street style inspo: Zimske jakne s ispunom kao mini trend

Street style inspo: Zimske jakne s
ispunom kao mini trend

Svake sezone pojavi se komad koji preplavi cijelu street style scenu. Prošle godine je to zasigurno bila The Frankie shop prošivena zelena jakna. Godinu prije toga su bile Bottega Veneta čizme, a ove zime je riječ o jakni s ispunom od vune ili popularno shearling jaknom.

Pilotska jakna koja je topla i ugodna je preplavila street style scenu, a omiljeni brendovi su dobili svoje verzije. Kako je nositi i kombinirati ove zime, saznajte u nastavku.

Jakna s ispunom je basic komad zimske sezone

Zimi je najvažnije uložiti u kvalitetne jakne i kapute kako biste imali komad koji je topal i ugodan. S obzirom na to kako smo ove zime izloženi raznim trendovima, biramo jaknu s ispunom. Naime, riječ je o jakni koja neodoljivo podsjeća na Acne Studios kultni komad, a popularizirala se prije nekoliko godina kada je Zara dobila dupe verziju Acne Studios modela.

Tada je izašao crni model koji se nosio jednu sezonu. No, ove zime svjedočimo povratku ovog trenda u svim bojama i dužinama, a nove modele možete pronaći u svim high street trgovinama.

Ovu jaknu možete nositi na sve zimske kombinacije, a posebno će se lijepo slagati na traperice i vestu. Zima je u znaku boja i uzoraka pa u tom smislu ovu jaknu možete nositi i na vibrantne outfite. Zimi se potrebno slojevito odjenuti pa da biste izgledali dobro, morate uložiti u basic komade na koje ćete slagati ostatak outfita.

Upečatljiva, a istovremeno jednostavna jakna s ispunom je svakako komad koji se isplati imati. Kako ćete ga kombinirati, odlučite sami. No, mi u nastavku donosimo street style inspiraciju za najpopularniji komad ove sezone.

Učitati još
Zatvori