U efektnim oblicima i bojama – ovo su najbolje proljetne torbe s ‘it’ statusom

U efektnim oblicima i bojama – ovo su najbolje proljetne torbe s ‘it’ statusom

Sa samo devetnaest godina, Simon Porte je pokrenuo modni brend koji je posvetio svojoj majici i dao mu njezino djevojačko prezime – Jacquemus. Nekoliko kolekcija bilo je dovoljno da Simon Porte pronađe svoje mjesto na modnoj sceni i istakne se kao osvježenje koje je trebalo pariškoj modi. Zaigran, znatiželjan i talentiran, Simon je arhetipove francuske mode poput prugastog uzorka iskoristio i u potpunosti preokrenuo, kreirajući u prostoru između komercijalnog i konceptualnog.

Tek tri godine nakon prve kolekcije L’Hiver Froid, Jacquemus je održao prvu reviju na Tjednu mode u Parizu gdje je predstavio kolekciju La Maison za sezonu proljeće/ljeto 2013, a pet godina kasnije u Parizu je predstavio i kolekciju La Bomba za proljeće/ljeto 2018. koja mu je osigurala mjesto na samom vrhu.

Osim odličnim kolekcijama, Jacquemus se istaknuo i kao jedan od modnih brendova koji je prigrlio društvene mreže i iskoristio ih na najbolji mogući način. “Ako izgleda dobro na Instagramu, prodat će se”, jednom je prilikom rekao za W Magazine. “To je jednostavno svijet u kojem živimo.” A Jacquemus modeli bili su kao stvoreni za Instagram zbog čega su svoje mjesto pronašli u garderobama (i na Instagram profilima) modnih trendseterica. Na Instagramu i izvan njega, kao jedan od najpopularnijih Jacquemus komada od samog su se početka istaknule torbe.

Torbe s ‘it’ statusom

Simon Porte svijet je oduševio prvim modelima modnih dodataka koje je predstavio još 2017. godina. Svaka nova Jacquemus kolekcija donosila je nove favorite među kojima su se kao one najpopularnije uvijek isticale torbe. Poput malih modnih skulptura, Jacquemus torbe istaknule su se svojim razigranim oblicima, trendi bojama i efektnim detaljima – kombinacijom koja im je osigurala status modernih it torbica. Jacquemus torbe uskoro su nosili svi, od modnih urednica do pop zvijezda i modela.

Od možda najpopularnije i najprepoznatljivije torbe Le Chiquito do novih modela koje donosi svaka nova sezona i kolekcija, odličnih Jacquemus torbi nikad ne nedostaje. Potvrdila je to i kolekcija Le Splash za sezonu proljeće/ljeto 2022.

‘Le Splash’

Za sezonu proljeće/ljeto 2022., Jacquemus je predstavio još jednu odličnu kolekciju koja je, baš kao i njezina prezentacija na Havajima, nadmašila sva očekivanja. Le Splash kolekcija okupila je sve ono zbog čega volimo Jacquemus – od oversized odijela i asimetričnih bodija do laganih slojeva, savršene ljetne haljine i kupaćih kostima. Naravno, veliku ulogu u novoj su kolekciji odigrale i torbe. U neutralnim bojama, jarkim tonovima i pastelnim nijansama te u nekim novim, ali i već poznatim oblicima, Jacquemus torbe još jednom su se našle na listi najboljih modnih dodataka sezone.

Kako bismo otkrili svu raskoš Jacquemus torbi, zavirili smo u trenutno ponudu modela koju možete pronaći u online shopu brenda.

Novi favorit bez sumnje je La Vague model čiji je oblik inspiriran valovima, a dolazi u sedam različitih boja. Uz novi La Vague model, tu su i Le Chiquito i Le Bambino modeli u različitim oblicima i bojama te Le Bomba, Le Ciuciu i Le sac Rond – statement torbe u najboljem izdanju.

Jacquemus torbe za proljeće/ljeto 2022.

Pregled šarenih i efektnih Jacquemus torbi donosimo u nastavku, a sve ih možete pronaći i naručiti na jacquemus.com.


La VagueElektrična plavaNijanse tirkizneBijelaŠarm ružičasteVedra narančastaŽutaNijanse zeleneSvijetlo bež i tamno bežCrna


Foto: Instagram, Jacquemus

Učitati još
Zatvori